Verden Rundt

INDIEN: En indisk forretningsmand er blevet anholdt for at lade sin niårige søn køre rundt i hans Ferrari, mens manden filmede det. Det oplyser det indiske politi ifølge AFP.

Forretningsmanden har lagt et videoklip på halvandet minut på YouTube, hvor hans niårige søn drøner rundt i faderens Ferrari F430. På passagersædet sad forretningsmandens anden søn på fem år.

Videoen var så mistænkelig, at den blev opfanget af det indiske politis internetovervågning.

»Efter vi havde set videoen, kontaktede vi manden, og han indrømmede blankt, at han havde opmuntret sin søn til at køre bilen,« siger en talsmand for politiet til AFP.

Forretningsmanden er stadig anholdt, og politiet er i gang med at finde en passende paragraf, man kan tiltale ham efter.

Italienere vender pizzaindustrien ryggen

ITALIEN: Er der noget mere italiensk end en nybagt pizza, som netop er taget ud af en stenovn? Det skulle man ikke tro, men på grund af den økonomiske krise vender flere og flere italienere erhvervet ryggen, skriver The Telegraph.

Paradoksalt nok er pizzabranchen inde i en massiv fremgang, og den mangler rundt regnet 6.000 pizzabagere ifølge en rapport fra det italienske virksomhedsforbund, PIFE.

»Til trods for at Italien er inde i en økonomisk krise, og arbejdsløsheden stiger, så bliver det sværere og sværere at hverve italienere til de klassiske pizza-job,« står der blandt andet i rapporten.

Ifølge avisen er grunden til italienernes kræsne indstilling til jobbet, at arbejdstimerne er for mange, og lønnen for lille. I stedet overtager især egypterne pizzabagernes arbejde.

Slagsmål på vej op ad Mount Everest

NEPAL: Nogle gange synes mænd, det er nemmere at lade hænderne tale i stedet for munden. Da tre europæiske bjergbestigere blev uenige med deres lokale guider, endte skænderiet således i en slåskamp - midt på Mount Everests bjergside.

Det oplyser den officielle nepalesiske bjergbestigningsmyndighed ifølge The Mirror.

En talsmand for myndigheden udtaler, at de tre bjergbestigere er fra henholdsvis England, Schweiz og Italien, og de beskylder deres lokale guider for at have startet skænderiet.

Omvendt mener guiderne, at det er turisterne, som fremprovokerede skænderiet og dermed satte gang i de flyvende knytnæver i det tynde luftlag.

Optrinnet bliver nu undersøgt nærmere med henblik på at finde en mulig forklaring på, hvorfor bjergbestigerne tyede til knytnæveslag.

Dagens Gossip