Verden Rundt

USA: Verdens rigeste mand hedder Chris Reynolds. Eller rettere sagt: Det gjorde han.

Amerikanske Chris Reynolds kunne for en kort stund erklære sig for den rigeste i verden, da han for nylig åbnede sin månedlige statusmail fra netbetalingstjenesten PayPal. På kontoen stod ikke mindre end 92 billiarder dollar - det vil sige 92 millioner milliarder dollar.

Dermed var Reynolds’ personlig formue mere end en million gange større end den mexicanske mangemilliardær Carlos Slims pengetank, som rummer godt 67 milliarder dollar.

»Det er er en underlig ting at opleve. Jeg vidste ikke, om nogen bare lavede sjov med mig,« siger Chris Reynolds til CNN.

Desværre for ham gik der ikke længe, før alt var ved det normale og kontoen igen var tom. PayPal har efterfølgende erkendt, at det var en fejl hos selskabet, der kortvarigt gjorde Reynolds til verdens rigeste mand.

BNB

NASA finder ny måne ved Neptun

USA: Planeten Neptun er blevet en måne rigere. Opdagelsen kommer, efter NASA-astronomer har nærstuderet billeder af Neptun taget af det store Hubble-teleskop.

Månen, som er Neptuns 14. måne, er ikke særlig stor, og det kan blandt andet være forklaringen på, at den ikke er blevet opdaget før. Astronomerne vurderer at månen er blot 20 kilometer i diameter og svæver mere end 105.000 kilometer fra planetens overflade.

Astronomerne har endnu afsløret månens navn.

»Vi kan sige så meget, at navnet vil være inspireret af romersk og græsk mytologi. Derudover vil det være relateret til havets gud, Neptun,« forklarer astronom Mark Showalter til Reuters.

BNB

Mand bidt af slange på toilet

ISRAEL: En israelsk mand blev kørt direkte på hospitalet, da han forleden kom ud for en oplevelse af de helt slemme under et toiletbesøg. Netop som han havde sat sig til rette, kom en slange op af toilette og satte hugtænderne i mandens nedre regioner.

Manden var på besøg hos sine forældre i den nordlige del af Israel, da uheldet skete, skriver Huffington Post.

Slangen var svømmet op i toiletkummen og tilsyneladende blevet så overrasket og bange, at den gik til angreb, da den så mandens bagdel på toilettet.

Læger fra det nærliggende hospital oplyser, at biddet ikke er giftigt, men at der uden tvivl vil være mærker at se efter angrebet.

BNB

Dagens Gossip