Verden Rundt

Storsyngende Whitney Houston-fan fik fly til at lande

USA: Et amerikansk indenrigsfly måtte tage en ufrivillig omvej, efter en kvindelig passager nægtede at stoppe med at synge kæmpehittet »I Will Always Love You«, som Whitney Houston sang i filmen »The Bodyguard« fra 1992. Det skriver KCTV ifølge Sky News.

Flyet fra American Airlines var på vej fra Los Angeles til New York, da kvinden angiveligt blandede sig i kabinepersonalets arbejde og næsten ustoppeligt sang det udødelige kærlighedshit, der oprindeligt blev skrevet af countrylegenden Dolly Parton i 1973.

Piloterne besluttede sig for at lande i Kansas City for at sætte kvinden af. Her gav en repræsentant fra luftfartsmyndighederne kvinden håndjern på og fulgte hende ud i lufthavnen. Kvinden, der hævdede at være diabetiker, møder ingen erstatningskrav, men hjemrejsen var for egen regning.

BNB

Astronaut synger afsked med rummet

RUMMET: En canadisk astronaut har lavet en musikvideo-afsked, hvor han spiller David Bowie hittet »Space Oddity« på guitar. Det fremgår af hans profil på det sociale medie Twitter.

Astronauten Chris Hadfield markerede sine sidste timer i rummet om bord på den Internationale Rumstation (ISS) med coverversionen og skrev på Twitter:

»Med stor respekt for geniale David Bowie, Space Oddity indspillet på station. Et sidste glimt af Verden«.

David Bowies officielle Twitter-profil skrev som svar mandag: »Hej Rumdreng«.

Det var ifølge The Mirror 368 kilometer fra Jorden, at det musikalske intermezzo fandt sted. Sangen er fra Bowies album af samme navn fra 1969.

Canadieren, der følges af 820.000 på Twitter, er mandag tilbage på Jorden.

BNB

Sang giver gratis gasolin

USA: Det amerikanske talkshow »The Tonight Show« med Jay Leno i værtsstolen har fået en video til at gå amok på internettet. Det skriver Huffington Post.

Videoen er blevet delt millioner af gange på Facebook og er blevet vist 4,5 millioner gange på den internetbaserede videotjeneste Youtube.

På videoen vises et uforvarende amerikansk par, der er ved at tanke deres bil på en tankstation i Californien. TV-skærmen over standeren viser en nyhedsvært, der tager kontakt til manden, Will Sims, der halvnynnende tanker sin bil. Lettere chokeret kigger han på den fiktive nyhedsvært, der lover en gratis tankning, hvis han synger Bon Jovi’s »Livin on a Prayer«. Konen, Monifa, var dog ikke sen til at stemme i med ham med sin version af hittet fra bandet Eurythmics’ »Sweet Dreams«.

Will Sims er til dagligt bartender. Om det er derfor, at han kan et klassisk firserhit vides ikke, men præstationen betød, at parret fik lov at gentage succesen live i talkshowet, der har 3,5 millioner seere på ugentlig basis.

BNB

 

 

Dagens Gossip