Verden Rundt

Bliv gift i Elizabeth Taylors brudekjole

STORBRITANNIEN: Hun var blandt verdens største filmstjerner, og nu kan man få en bid af hendes liv - eller i hvert fald hendes kærlighedsliv. Elizabeth Taylors brudekjole fra hendes første bryllup skal sælges på auktion hos Christie’s i London, hvor det er ventet, at den kan blive solgt for op mod 440.000 kroner. Det skriver britisk Vogue på sin hjemmeside.

Man skal dog være ret slank for at kunne passe kjolen, hvis talje blot måler knap 51 centimeter. Taylor bar satinkjolen, da hun som 18-årig blev gift med grundlæggeren af Hilton-hotelkæden, Conrad Hilton. Kjolen er dekoreret med forskellige perler og har et indbygget korset. Ifølge The Telegraph tog det 15 syersker mellem to og tre måneder at lave kjolen, der var så omstændigt konstrueret, at den ikke kunne kopieres.

Om kjolen bringer held i kærlighed er dog uvist - Taylors ægteskab med Hilton varede blot otte måneder, men efterfølgende blev filmstjernen gift yderligere syv gange.

Elizabeth Taylor døde i 2011, 79 år gammel.

BNB

Synsk kvinde forudså utilfreds kunde

SPANIEN: En spansk spåkone hjalp en mand med en kærlighedsfortryllelse, men da den ikke virkede, opsøgte han hende for at få pengene tilbage. Ifølge upi.com havde manden betalt omkring 1,2 millioner kroner for fortryllelsen, og da han ville have pengene tilbage, dukkede han op hos den synske kvinde for at kræve pengene tilbage. Angiveligt havde han til hensigt at røve hende.

På grund af kvindens synske evner havde hun dog forudset hans besøg, og hun nåede at ringe til politiet, netop som manden og hans kumpaner bankede på. Manden blev anholdt, og politiet har beslaglagt pengene som bevismateriale. Han skal dog være blevet løsladt mod kaution.

BNB

Nyfødt sad fast i toiletkummen

KINA: En nyfødt dreng blev i weekenden reddet efter at have tilbragt op mod tre timer i et kloakrør. Det skriver AFP.

Barnets 22-årige, ugifte mor havde gemt sin graviditet for naboerne i bygningen af frygt for at blive udstødt, og hun fødte uventet lørdag, da hun gik på toilettet.

Drengen faldt ned i ståtoilettet, hvor han sad fast. Kvinden ringede til sin vicevært og fortalte, at hun havde hørt »mærkelige lyde« fra toiletrøret, og da han spottede spædbarnet, ringede han efter politiet.

Det var dog ikke så ligetil at få barnet op, så politiet måtte skære i røret, mens drengen stadig var inden i og transportere ham til hospitalet. Her kunne man så pille rørstykkerne fra hinanden og få drengen fri. Den lille dreng havde fået nogle skrammer i ansigtet og på arme og ben, men skulle være klar til at blive udskrevet.

BNB

Dagens Gossip