Verden Rundt

Kendt TV-vært: Hele familien drikker te med brystmælk

STORBRITANNIEN: Mylene Klass, sangerinde og kendt britisk TV-vært, har vakt opsigt med sin seneste udmelding om, at alle i hendes familie bruger brystmælk i teen, skriver The Telegraph.

Hun fortæller, at hendes far altid gerne ville have et slat brystmælk i sin te, og at hun nu har ført »familietraditionen« videre. Hun har endda fået andre familiemedlemmer og venner med på idéen.

»Hold nu op. Det er da naturligt. Jeg har fået alle til at smage på min mælk. Det smager fuldstændig som drikkeyoghurt, sødt, men ikke så sødt som mælk,« siger hun til The Telegraph.

»Jeg voksede op vel vidende, at min far gjorde det, så det er ikke underligt for mig. Jeg lyder lidt som en hippie, men sådan er det. Vi er sådan en slags familie,« tilføjer hun.

Den 35-årige Mylene Klass har to døtre på henholdsvis fem år og to år.

Politianmeldt for at ændre studerendes navn til »Masturbate«

USA: Den 17-årige Kaitlyn Booth blev i sidste uge anholdt for hærværk, fordi hun i en årbog på Hickman High School i Columbia havde ændret den studerende Raigan Mastains navn til »Masturbate«, som direkte oversat til dansk betyder masturbere, skriver AP ifølge Huffington Post.

Endnu er der ingen sigtelse i sagen, men ifølge anklagerassistent Spencer Bartlett i Boone County er man i øjeblikket i gang med at kigge på sagen.

I politianmeldelsen peger man på, at Booths drillerier ikke alene spolerede Raigan Mastains årbog, men samtlige 720 årbøger ved at sætte ordet »Masturbate« ind under hendes billede.

Trykning af yderligere 720 årbøger ville have kostet 41.000 dollars, men i stedet for at bestille nye besluttede folkene bag årbogen at bruge 12 timer på at klistre et nyt navn i bøgerne.

Mastain var ikke begejstret over Kaitlyn Booths spøg, men hun var heller ikke »grædefærdig« over det.

»Jeg var irriteret. Det var dumt, men jeg var også ret chokeret over, at Kaitlyn Booth blev anholdt,« siger hun ifølge Huffington Post.

Vovehals hopper fra Mount Everest

HIMALAYA: Den russiske vovehals, Valery Rozov, slog i begyndelsen af denne måned rekorden for højeste basejump, et falskærmsudspring fra en fast platform. Rozov hoppede fra intet mindre end 7.220 meters højde fra Mount Everest, skriver The Telegraph.

Hoppet blev udført i anledning af 60 års-dagen for Edmund Hilary og Tensing Norgays erobring af verdens højeste bjerg på 8.848 meter over havets overflade, og den 48-årige russer havde brugt mere end to år på at forberede sig på hoppet, som blev udført i et såkaldt wingsuit.

Det tog ekstremsportsudøveren fire dage at klatre fra basecamp og op til de 7.220 meter, hvor hoppet blev udført med succes. Det var især de første sekunder af hoppet, som var farlige for Valery Rozov på grund af den iskolde og tynde luft samt overgangen fra frit fald til flyvning, skriver The Telegraph.

Dagens Gossip