Verden Rundt

Handicappet gris lander bogkontrakt

USA: Chris P. Bacon, der er en fem måneder gammel handicappet gris, kan se frem til endnu mere rampelys. Folk stiftede første gang bekendtskab med grisen tidligere på året, hvor en YouTube-video viste Chris P. Bacon i en hjemmebygget kørestol.

Nu har grisens ejer, Len Lucerno, ifølge Sky News indgået en kontrakt, der betyder, at der skal skrives tre bøger om den lille gris.

»Jeg lavede en masse optagelser og lagde dem på YouTube for at vise dem til min familie. Derfra tog det hele fart. Jeg havde slet ikke forventet dette,« siger Len Lucerno til today.com.

Chris P. Bacon er født med en misdannelse, som gør, at den ikke kan bruge sine bagben.

»Han tror ikke, han er en gris, og slet ikke en handicappet en af slagsen. Han tror, han er et lille menneske,« siger Len Lucerno.

BNB

Michael Douglas: Oralsex gav mig kræft

USA: Ifølge en ualmindelig åbenhjertig Michael Douglas skyldes hans halskræft mange års intens oralsex, skriver bt.dk.

For tre år siden blev Hollywood-skuespilleren diagnosticeret med halskræft. Adspurgt, om han nu fortryder mange års rygning og druk, siger Douglas til en engelsk TV-station, citeret i The Guardian:

»Nej. Uden at blive alt for konkret er denne særlige kræft forårsaget af HPV, som faktisk stammer fra cunnilingus (mundsex, red.).«

68-årige Douglas blev diagnosticeret med kræft i august 2010, og efter otte ugers behandling med kemoterapi blev han fri af kræften, skriver bt.dk.

Michael Douglas, der er gift med skuespillerinden Catherine Zeta Jones, frygtede, at kræften var forårsaget af stress udløst af sin søns fængsling efter en narkodom.

»Men nej, det er en seksuelt overført sygdom, der forårsager halskræft. Og hvis du lider af det, er oralsex også den bedste kur,« siger en tydeligvis kureret Douglas.

BNB

Datingsite udvider med jobrekruttering

STORBRITANNIEN: Først var det et datingsite, men nu har beautifulpeople.com udvidet aktiviteterne til at omfatte et jobrekrutteringsfirma. Dermed kan arbejdsgivere bladre mellem sitets 750.000 medlemmer, der alle har det til fælles, at de ser godt ud.

»Smukke mennesker er tilbøjelige til at gøre et bedre førstehåndsindtryk, få flere engagementer i kassen og tjene mere,« siger Greg Hodge, administrerende direktør for datingsitet, ifølge The Telegraph.

»En ærlig arbejdsgiver vil sige, at det betaler sig at hyre arbejdskraft med et godt udseende,« tilføjer han.

Datingsitet har nedsat et team, der godkender firmaer, der ønsker at benytte datingsitets jobrekrutteringsforum. Et af de firmaer, der ifølge The Telegraph benytter sig af servicen, er det Los Angeles-baserede ejendomsmæglerfirma Urban Homes Group.

»Det er ingen hemmelighed, at attraktive mæglere har en fordel og ofte modtages bedre af kunderne. I et marked med voldsom konkurrence tæller hver en fordel,« siger han.

BNB

 

Dagens Gossip