Verden Rundt

HONGKONG: Han sagde goddag til lægen som en mand og farvel som en kvinde. Forvandlingen udspillede sig, da en 66-årig person opsøgte lægen med noget, vedkommende troede var en oppustet mave.

Mirror beretter, at da lægerne begyndte at undersøge patienten, fandt de ud af, at smerterne skyldtes en cyste på æggestokkene. En yderligere undersøgelse viste, at den 66-årige led af Turners syndrom, som kun kvinder kan lide af.

Personen havde en medført sygdom, der øget antallet af mandlige hormoner, hvilket fik vedkommende til at fremstå som en mand. Med til at tegne billedet af, at den 66-årige var en mand, hører det faktum, at vedkommende bar skæg og desuden var udstyret med en »mikropenis«.

»Var det ikke på grund af den enorme cyste på æggestokkene, havde vi måske aldrig fundet ud af, at personen var en kvinde,« konkluderer lægerne i deres rapport.

BNB

Kat smuglede mobil ind i fængsel

RUSLAND: En mis på listefødder blev taget i et forsøg på at smugle to mobiltelefoner og tilhørende opladere ind i et fængsel i den russiske region Komi.

Fængselsvagter opdagede katten spankulere på hegnet ind til fængslet, og de bed mærke i den mistænksomme pakke, som var bundet fast til dyrets mave. Mobilerne var tiltænkt indsatte, men det er selvsagt svært for politiet at opklare, hvem der står bag, eftersom eneste forbindelse til forbrydelsen er en kat.

Det er før sket i samme fængsel, at en indsat har forsøgt at få smuglet en mobil og et simkort ind i en figur af Jomfru Maria. Og i et fængsel i Arapiraca i Brasilien forsøgte en kat i januar at liste gennem tremmerne til et fængsel - med ikke bare en mobiltelefon, men også en lille sav fastspændt til kroppen.

BNB

Mor fødte tvillinger for tredje gang

SKOTLAND: Alle gode gange tre. Karen Rodger og hendes mand, Colin, fik i slutningen af maj deres tredje tvillingepar, pigerne Rowan og Isla. I forvejen har parret fire drenge - 14-årige Lewis og Kyle samt 12-årige Finn og Jude.

Karen Rodger fandt seks uger inde i graviditeten ud af, at der var udsigt til endnu et tvillingepar. Den glædelige nyhed overbragte hun manden via SMS.

»Han troede, jeg lavede sjov og skrev straks tilbage, at det ikke var sjovt. Jeg måtte forklare, at det virkelig var sandt,« siger hun til Sky News og fortæller om sin egen overraskelse, da det gik op for hende, at der var tvillinger i farvandet:

»Jeg kunne bare ikke tro det. Det har aldrig strejfet mig, at det ville være tvillinger igen, men jeg er absolut glad,« siger hun til Sky News.

BNB

Umuligt ord på slagtebænken

TYSKLAND: Sig det, men langsomt: »Rindfleischetikettierungsueberwachungsaufgabenuebertragungsgesetz«. Selv på en indfødt tysker må tungen være knækket flere steder undervejs, men nu udgår det megamonsterlange ord gudskelov. Ikke af omsorg for de tyske tunger, men fordi det dækker over et EU-regulativ, der bortfaldet, skriver BBC.

Ordet på 63 bogstaver dækker over en kontrolforanstaltning indført i 1990erne, hvor sygdommen kogalskab florerede i EU. Men da sygdommen betragtes som udryddet og behovet for at kontrollere kvægets for galskab på slagterierne forsvandt, var det også tid at slagte »Rindfleischetikettierungsueberwachungsaufgabenuebertragungsgesetz«.

Hvil i fred.

BNB

Britisk politimand får 144.000 kroner for at snuble over tæppe

STORBRITANNIEN: Selv om man jagter forbrydere, skal man se sig for. Det har en politimand fra området Nottinghamshire i England måttet sande, efter han snublede over nogle tæpper, mens han var i hælene på gerningsmanden. Et fald, der har kostet politiet dyrt i flere henseender. For betjenten har efterfølgende fået en erstatning på godt 144.000 kroner, skriver mirror.co.uk.

Og han er ikke den eneste, der har fået en bemærkelsesværdig erstatning i en bemærkelsesværdig sag. I alt har styrken i politikredsen udbetalt godt 3,9 millioner kroner til både betjente og civilt ansatte efter bizarre uheld på jobbet mellem 2007 og 2012.

Godt 375.000 kroner er blevet udbetalt til en ansat, som er gledet på noget is, mens seks betjente har fået erstatninger for at være blevet bidt af deres egne politihunde. Den højeste lød på over 155.000 kroner.

Mens det konservative parlamentsmedlem Mark Spencer mener, at der ikke længere er styr over, hvad »der er acceptabelt at kræve erstatning for«, understreger områdets politikommissær Paddy Tipping, at »betjente ved, at de kan komme til skade«, og at styrken derfor må stramme linjen.

BNB

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip