VERDEN RUNDT

Forelgsket

USA: En amerikansk elg får ikke den store respons fra sin udkårne. Den stakkels elg har forelsket sig i en yderst naturtro bronzestatue af en anden elg, som befinder sig i en baghave i delstaten Colorado.

Ifølge NBC News er elgen hårdt ramt af Amors pil, og han tiltrækker en masse mennesker, der lægger vejen forbi for ved selvsyn at se den vise sin kærlighed til statuen.

»Han er forelsket i den. Han opfører sig som om, han gerne vil parre den. Han kysser den og nusser den,« siger den lokale beboer Frances Transue til NBC News.

Flere steder i Colorado er der elge i bysamfund, så selv om de store dyr ikke er noget særsyn, så er det alligevel usædvanligt at se en, der er forelsket i en statue. Og i særdeleshed en, der så vedholdende gør kur. Han-elgen vender dagligt tilbage for at gøre kur, og den bliver hængende omkring sin udkårne hele dagen.

BNB

Rygsmerter var en baby

USA: Da 33-årige Trish Staine oplevede rygsmerter, slog hun det hen som en overbelastning som følge af hård træning og maratonløb.

Efter noget tid blev smerterne imidlertid så store for den amerikanske kvinde, at hendes mand tilkaldte en ambulance, skriver The Guardian.

Da lægerne på hospitalet sagde, at hun var gravid, troede parret ikke deres egne ører. De havde allerede to børn sammen, og Trish Staine havde ikke taget på under graviditeten, ligesom hun ikke havde mærket noget liv.

Desuden var hendes mand blevet steriliseret. Men skæbnen ville altså, at parret fik en datter kort efter ankomsten til hospitalet. Hun blev født fem uger for tidligt og har fået navnet Mira, fordi hun er et ægte mirakel - og ikke udtryk for rygsmerter.

BNB

Uheldig prostitutionsreklame

BRASILIEN: Brasiliens sundhedsministerium har været nødt til at trække en reklamekampagne tilbage, efter at konservative kræfter i landets parlament rejste en hård kritik af kampagnen.

Den opfordrede prostituerede og sexarbejdere til at bruge kondom, men kampagnens slogan var nok ikke så velvalgt.

»Jeg er glad for at være prostitueret,« stod der i internetannoncerne fra ministeriet, der gerne ville markere den Internationale Prostitutionsdag.

Kampagnen opfordrede desuden sexarbejderne til ikke at være flove over at søge medicinsk hjælp for seksuelt overførte sygdomme. Men det blev altså for meget for mange af politikerne i det katolske land, og kampagnen er nu suspenderet, skriver Reuters.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip