Verden rundt

Par plaget af toiletrotte i månedsvis

STORBRITANNIEN: I mere end ni måneder har en rotte plaget et ældre ægtepar i det sydlige London. Margaret og Keith Woods siger, at problemet startede sidste efterår, da deres datter fortalte, at en rotte var kravlet op af toilettet og havde løbet rundt i huset, indtil det var lykkedes parrets barnebarn at fange den og slippe den fri udenfor. Det skriver Sutton Guardian.

Siden da er rotten de fleste nætter blevet ved med at stikke hovedet op af toilettet, hvilket har medført, at Margaret og Keith Woods er nødt til at trække op flere gange, før de tør sætte sig på brættet.

De har i adskillige måneder forsøgt at få kommunen til at gøre noget ved problemet, men først i sidste uge gik en undersøgelse af kloaksystemet i gang.

På trods af parrets frygt for rotten, har de alligevel valgt at navngive den Roland, fordi den har været i huset så længe.

BNB

By forbyder hængerøvsbukser

USA: I byen Wildwood i New Jersey har borgmester Ernest Troiano Jr. fremsat et lovforslag, der skal regulere, hvordan folk går klædt på byens strandpromenade. Det skriver nyhedsbureauet AP ifølge boston.com.

Ifølge lovforslaget, der står til at blive gennemført, skal det fremover være forbudt at gå i ærmeløse trøjer samt at gå med bare fødder. Men den bestemmelse, der skabt mest postyr, er forbuddet mod bukser, der hænger mere end 7,5 centimeter under hofterne, og som blotter enten bar hud eller undertøj.

Ifølge borgmesteren skyldes det, at Wildwood er blevet oversvømmet med klager fra turister, som synes, det er ulækkert at se på, og som ønsker en familieatmosfære på strandpromenaden.

Bødetaksten bliver på mellem 25 og 100 dollars for at overtræde loven første gang og 200 dollars for efterfølgende overtrædelser.

BNB

Kun fem procent kan finde ud af at vaske hænder

USA: Her er lidt at tænke over, næste gang du går på toilettet: Kun fem procent vasker deres hænder længe nok til, at de sygdomsfremkaldende bakterier bliver skyllet ud med sæben.

Det viser en undersøgelse fra Michigan State University, der har observeret 3.749 menneskers adfærd på offentlige toiletter, skriver Yahoo News.

De frygtløse forskere har netop offentliggjort deres resultater, og de beskidte detaljer lyder, at hele femten procent af mændene ikke vasker deres hænder overhovedet, mens det gælder for syv procent af kvinderne. Yderligere bruger kun halvdelen af mændene sæbe sammenlignet med 78 procent af kvinderne.

Ifølge det amerikanske center for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse skyldes 50 procent af alle fødevarebårne sygdomme snavsede hænder. For at komme sygdommene til livs, skal man vaske sine hænder med sæbe i minimum 20 sekunder.

BNB

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip