Verden Rundt

Colombiansk Medina sælger sine testikler

COLOMBIA: En colombiansk kunstner ved navn Raffael Medina Brochero er villig til at lavet et drastisk indgreb i sit skridt for at kunne købe en flybillet, der sender ham over Atlanterhavet.

For en check på 20.000 dollar, cirka 110.000 kroner, er poeten klar til aflevere sine testikler til den første og bedste, der viser sig parat til at slå til. Hvem det så end skulle være.

Pengene fra salget skal finansiere en europaturne »Poetry for Peace in Colombia«, og hr. Medina har taget det drastiske skridt med at sætte sine ædlere dele til salg, efter at han løb tør for penge på sidste års poesi-turne i Sydamerika. Og det må bare ikke ske igen, siger poeten ifølge Colombia Reports til radiostationen Caracol.

Raffael Medina Brochero, der har udgivet 11 bøger, har allerede set sig nødsaget til at sælge sin vielsesring for at have råd til at udbrede sin poesi. Nu går han altså skridtet videre.

BNB

Mand overlever sav i maven

BRASILIEN: En brasiliansk landmand må siges at være sluppet billigt fra et sammenstød med en rundsav.

Da manden stod og savede brænde i sit hjem i Campina Mission, smuttede saven og skar sig ti centimeter ind i hans mavesæk.

Den 56-årige mand var dog yderst heldig, for savbladet ramte ingen af hans vitale organer, og efter at hans kone havde ydet den indledende førstehjælp, blev han bragt på hospitalet.

Her tog det lægerne 2,5 timer at fjerne værktøjet fra hans bug. Operationen blev kompliceret af, at han tidligere havde fået indopereret en nyre, skriver Sky News.

Lægerne roste desuden den hårdt sårede mands kone for ikke at have forsøgt at fjerne rundsaven selv. Det reddede hans liv, siger doktor Mauricio Romano.

»At tage på hospitalet var det helt rette at gøre, for lægmænd kan ikke fjerne sådan en genstand inden en operation, uden at patienten risikerer at forbløde,« forklarer han.

BNB

Ville anmelde prostitueret for at være for grim

STORBRITANNIEN: Hun er så grim, at hun bør meldes til politiet. Sådan tænkte en britisk mand, da han troppede op på en parkeringsplads for at møde en prostitueret, som han selv havde kontaktet. Og ikke nok med at han tænkte det. Kvinden blev anmeldt.

»Det var utroligt. Han mente helt oprigtigt ikke, at han havde gjorde noget forkert, men at kvinden skulle anholdes, fordi hun ikke havde præsenteret sig ordentligt,« siger Jerome Moran fra politistationen i Solihull, som hører under West Midlands politi, ifølge BBC.

Den utilfredse sexkunde havde før mødet med den prostituerede bedt hende komme med en ærlig beskrivelse af sig selv. Hvis hun ikke levede op til sin egen beskrivelse, ville han ikke gøre brug af hendes ydelser, lød truslen/løftet. Men han nøjedes altså ikke med at stikke halen mellem benene. Kvinden skulle anmeldes for brud på den engelske lovgivning om falsk markedsføring.

Det eneste, manden fik ud af det, var en advarsel fra politiet om, at han ikke skulle spilde deres tid fremover.

BNB

Ny kur: Æd til du segner i fem dage

STORBRITANNIEN: Måske er der en grund til, at alt for mange briter og amerikanere er overvægtige? Bogen »The Fast Diet«, der opfordrer den slankelystne læser til at spise alt, hvad han eller hun har lyst til i fem dage, storsælger.

De to journalister bag bogen, Michael Mosley og Mimi Spencer, kan glæde sig over, at »The Fast Diet« har toppet bestsellerlisterne i både Storbritannien og USA. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

I bogen taler de to forfattere varmt for, at folk, der vil tabe sig, kan kigge dybt i frituregryden og proppe sig med chokolade og andre kaloriebasser i fem ud af ugens syv dage, så længe de holder sig til at indtage max 600 kalorier om dagen i ugens to sidste dage. Det svarer til det antal kalorier, der er i cirka fire bananer, som indeholder omkring 85 kalorier pr. 100 gram.

Michael Mosley har prøvet kuren på sin egen krop og insisterer på, at den virker.

»Jeg begyndte med at faste periodevist for et år siden, og jeg tabte otte kilo fedt i løbet af tre måneder,« siger han ifølge Reuters.

Så bare tag for dig. I hvert fald i de næste fem dage.

BNB

To parkeringspladser = 1,3 millioner kroner

USA: Så er man træt af at gå. Eller er man bare meget rig? Eller begge dele.

I hver fald har Lisa Blumenthal valgt at udskrive en check på 560.000 dollar, svarende til godt 1,3 millioner, for at få to parkeringspladser lidt tættere på sit hjem i Back Bay-kvarteret i Boston.

Parkeringspladser er en stor mangelvare i den amerikanske storby, og de to pladser var sat til salg via en online-auktion.

Lisa Blumenthal siger til The Boston Globe, at hun dog ikke havde regnet med, at P-pladserne skulle koste hende så meget. Men de bliver gode at have, når der kommer gæster eller arbejdende til hendes hjem, understreger Blumenthal.

Trods den hidsige pris, så har millionøsen ikke Bostons dyreste parkeringsplads. Den blev solgt for 300.000 dollar.

Til sammenligning koster et hjem i staten Massachusetts - hvor Boston ligger - i gennemsnit 313.000 dollar.

BNB

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip