Verden Rundt

UKRAINE: Tirsdag blev en høring om en ny budgetlov i Ukraines parlament aflyst, efter at flere medlemmer af den lovgivende forsamlings oppositionspartier anfægtede vicefinansministerens ædruelighed. Det skriver Reuters.

Få meter fra ministeren, der var på vej med sin bemærkninger, råbte et medlem af oppositionen: »Han er fuld,« mens en anden tilkaldte assistance: »Hr. Formand gå hen og lugt til ham selv«. Formanden for parlamentet afviste at undersøge, hvorvidt ministeren med navnet Anatoly Myarkovsky var beruset, men valgte i stedet at afbryde mødet. Administrationen bag Anatoly Myarkovsky har valgt ikke at sige noget om begivenheden.

Læge frifindes efter otte måneders erektion

USA: En amerikansk jury frifandt mandag lægen Thomas Desperito of Wilmington i staten Delaware, der var tiltalt for uagtsomhed, da han indførte et implantat i Daniel Metzgars penis tilbage i 2010. Det skriver Reuters.

Fire måneder efter operationen begyndte den 44-årige chaufførs lem at svulme op.

»Jeg var - undskyld mig - meget forlegen,« sagde han ifølge Reuters om sin situation, hvor han ikke kunne møde op til sportsarrangementer eller til fester med sine venner. Grunden til, at lægen blev frifundet var, at det sundhedspersonale, der havde modtaget Metzgar ikke var uddannet til at håndtere situationen efter operationen. Dermed fastslog retten, at det ikke var sjusk fra lægens side, der førte til den prekære bule i buksen, der først blev normaliseret efter et indgreb i slutningen af 2010.

Send din overklassehund på ferie

STORBRITANNIEN: Hundeejere, der har lyst til at give deres måske lidt for forkælede hund en dejlig oplevelse denne sommer, kan eventuelt benytte sig af et luksusophold på det eksklusive Paw Seasons Hotel i England, skriver metro.co.uk.

Opholdet koster godt nok 47.000 britiske pund, som svarer til 412.000 kroner, men så får menneskets bedste ven også lidt af en opvartning.

Luksusturen, som varer to uger, bliver indledt med, at en limousine afhenter den heldige hund og kører den til et sommerhus i Bristol, hvor der venter hunden masser af hyggestunder.

Under opholdet bliver der blandt andet vist hundefilm i døgndrift, herunder filmene Lassie og 101 dalmatinere, hunden får en personlig kok stillet til rådighed, den får daglige ture langs stranden, lektioner i surfing og en luksusgarderobe med Louis Vuitton og Mulberry hunde-merchandise.

»Vi er de førende indenfor luksusferier for hunde, og vi ville være den første til at tilbyde den mest spektakulære luksusferie, som en hund kunne ønske sig,« siger Jenny Hytner-Marriott, stifter af Paw Seasons, til metro.co.uk.

BNB

Dagens Gossip