Verden rundt

USA: En 41-årig mand var tilsyneladende under stærk påvirkning af svampe, da han mandag blev indlagt på et amerikansk sygehus, efter at han havde forsøgt at rive dele af sit underliv i stykker. Det skriver Detroit Free Press. Manden blev fundet stærkt blødende fra underlivet nær en skole. Ifølge en politibetjent var det lykkedes manden at fjerne dele af hans kønsdele.

Den 41-årige blev indlagt på sygehuset, hvor han senere fortalte efterforskere, at han havde plukket svampe tidligere på dagen, da han var i byen for at besøge venner i nærheden af skolen. Politiet mener, at det var hallucinationer påført af svampene, som fik ham til at udføre den ejendommelige handling.

Ifølge politiet har manden ikke nogen kriminel fortid. Den 41-årige bliver nu behandlet for blodtab og chok oven på den traumatiserende oplevelse.

BNB

Rollator forhindrede aldrende røvers flugt

AUSTRALIEN: Nogle gange kan kroppen bare ikke følge med. Det måtte en 64-årig australsk mand sande, da han forsøgte at stjæle en bil fra en ung kvinde på en parkeringsplads i byen Geelong ved Melbourne.

Efter at have handlet ind i Belmont shoppingcenter besluttede den aldrende mand sig for at stjæle en bil ved at holde en kniv for struben på den 22-årige ejer og tvinge hende ud af bilen. Det skriver Geelong Advertiser.

Røveren, der kommer fra Queensland i den naboliggende stat South Australia, var dog så lang tid om at læsse sin rollator og flere poser med varer ind i den stjålne bil, at politiet nåede at troppe op og stoppe hans forehavende.

Seniorkonstabel Paul Mitchell fra politiet i Geelong oplyser, at den 64-årige mand nu er sigtet for væbnet røveri, og at det i øvrigt er »den mest bizarre«, han har oplevet i sin karriere.

BNB

Robot rockband forarger Tokyo

JAPAN: Forestil dig en guitarist med 78 fingre. En trommeslager med 21 trommestikker. En pianist på keyboard med laser ud af øjnene. Så har du det usædvanlige rockband Z-Machines. Bandet, som udelukkende består af musikalske robotter, har netop debuteret i Tokyo og blæste en mindre forsamling på 100 måbende gæster om kuld.

»Hele atmosfæren var meget futuristisk og sjov, og jeg var meget imponeret under hele koncerten,« siger en 21-årig koncertgænger til Reuters.

Men han var ikke den eneste, der var begejstret.

»Jeg var først bekymret for, om det overhoved skulle gå, men de er jo robotter, så det viste sig også, at deres show var perfekt,« forklarer Ayamo, der er forsanger i en anden kendt popdue.

Den megen ros overrasker ikke forskerne bag, som til daglig er tilknyttet Tokyo Universitet. De har ikke besluttet, hvornår den næste koncert vil blive afholdt, men målet er, at man en dag får lov at holde koncert på månen, lyder det fra forskerne bag.

BNB

Dagens Gossip