Verden Rundt

Ny trend: Jakke af brysthår skal give mænd maskuliniteten tilbage

STORBRITANNIEN: Lady Gaga kan godt pakke sin kødkjole væk. Nu har designerne fundet på en endnu mere langt ude beklædningsgenstand; en jakke fremstillet 100 procent af mænds brysthår. Det skriver Daily Mail.

Den hårrejsende nye trend er lavet i forbindelse med en kampagne fra mælkeproducenten Arla, som er i gang med at lancere den nye chokoladedrik Wing-Co med ekstra meget protein i til britiske mænd.

Brysthårsjakken er tænkt som en protest mod en tendens i Storbritannien, hvor mænd fratages deres maskulinitet, fordi det er blevet moderne at plukke øjenbryn og barbere hårene af brystet.

Et hold designere brugte 200 timer på at fremstille jakken, som består af over en million hår. Den koster 2.499 pund eller knapt 22.000 kroner.

BNB

Byrådsmedlem fortæller om seksuel debut med rumvæsen

STORBRITANNIEN: Byrådsmedlem for Labour i byen Whitby Simon Parkes har i det britiske morgenprogram This Morning fortalt åbenhjertet om sin seksuelle debut, som var ulig mange andres. Parkes’ jomfruelighed blev nemlig brudt af et rumvæsen.

Videoen af interviewet er fjernet fra This Mornings hjemmeside, men ifølge Mirror siger Simon Parkes, der i dag er lykkeligt gift, at forholdet til rumvæsenet fortsatte over en længere periode, og at han desuden er far til flere af rumvæsenets afkom. Han er desuden far til tre menneskebørn.

Byrådsmedlemmets første seksuelle oplevelse af en overjordisk art skete, da Simon Parkes var bare seks år gammel, og hans sidste møde med de overnaturlige venner fandt sted for blot seks uger siden.

BNB

To søstre taget for spirituskørsel - i samme bil

USA: To søstre er blevet anholdt for at køre i påvirket tilstand på samme tid og endda i samme bil, oplyser myndighederne til Coed.com. Pigerne, der er fra Miami, blev anholdt lørdag aften, da de var ude af køre i Florida Keys.

En politibetjent tændte for lygter og sirener på sin politibil, og det fik søstrene på 18 og 24 år til at stoppe bilen midt på kørebanen. Gennem bagruden kunne betjenten se, at føreren og passageren på forsædet byttede plads. Begge kvinder blev sigtet for at køre i påvirket tilstand, fordi de var fulde, og begge havde siddet i førersædet, mens nøglerne var i tændingen.

BNB

Dagens Gossip