Verden Rundt

USA: Den er god nok. To personer, der havde sex i en offentlig park, blev tirsdag anholdt for deres ugerning af ikke færre end 25 cykelbetjente i en park nær en baseballbane i byen Upper Darby i delstaten Pennsylvania i USA. Det skriver Huffington Post.

»Der var de. På banens første »base-line«. Der var en bænk, hun bøjede sig over den, og vores ven stod bagved med sine bukser om anklerne og huggede løs,« lyder den farverige beskrivelse fra Michael Chitwood, Upper Darby Politi, til philly.com.

Det var ikke kun på grund af anholdelsens måske lidt spændende karakter, at der skulle 25 betjente til for at anholde den 41-årige kvinde og 37-årige mand. Grunden til det store politiopbud var, at de 25 betjente deltog i en cykelskole tæt på gerningsstedet.

»Forestil dig at blive anholdt af 25 politifolk. De var chokerede, ligesom politiet var det,« siger Chitwood ifølge NBC.

Parret er nu løsladt igen, men sigtet for at skænde og forstyrre offentligheden.

Brystimplantat eksploderede under spil på iPhone

KINA: En kvindes brystimplantat eksploderede for nyligt, efter at hun havde ligget i fire timer på maven og spillet på sin iPhone, skriver den kinesiske avis SZ News ifølge dailymail.co.uk.

Efter de fire timers brug af telefonen kunne hun mærke en smerte i brystet og blev efterfølgende indlagt på sygehuset. Her kunne lægerne konstatere, at de i øvrigt dårlige implantater var bristet som følge af presset af at ligge på maven over længere tid.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt hun fik nye og mere holdbare implantater.

Ifølge dailymail.co.uk har lignende uheld tidligere fundet sted i flere lande. I 2011 skete det for en 26-årige britisk kvinde, da hun blev ramt på brystet under et spil paintball, og sidste år lagde en kvinde i Texas, USA, sag an, da hendes implantater gik i stykker under en anholdelse.

Ingen adgang for kvinder til kvindekonference

SAUDI-ARABIEN: Et billede af en konferencesal fyldt med mænd nyder stor succes på de sociale medier i øjeblikket. Billedet er angiveligt taget under en konference, der handler om kvinder i samfundet, men ikke én kvinde er til stede, skriver The Telegraph.

Ifølge avisen er det fortsat uklart, om billedet rent faktisk er ægte, men på grund af Saudi-Arabiens i forvejen meget kontroversielle kvindesyn, er den generelle holdning på de sociale medier ifølge avisen, at billedet snildt kunne være autentisk.

Landet tillader blandt andet ikke kvinder at køre bil, at stemme eller stille op til valg, og man har tidligere stenet kvinder for at have forladt deres mænd.

Uanset uvisheden om billedets troværdighed mener mange brugere desuden, at det er sigende for landet, at ingen kvinder er til stede ved den tilsyneladende meget officielle begivenhed.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip