Verden Rundt

Hund sad fast under kølerhjem under ferietur

USA: En tre måneder gammel hund fik sig noget af varm tur forleden i Florida. Hunden havde, beretter ABC News, gemt sig under kølerhjelmen på en bil, og den sad uhjælpeligt fast.

Da familien, som ejer bilen, havde pakket bagagerummet og taget hul på ferieturen, sad hunden således op ad den kogende motor. Familien nåede ikke langt, før den anede uråd.

»Det gik op for familien, at motoren ikke knurrede, som den plejer, men nærmere gøede,« siger brandmajor Mike Jachles. Brandfolk fik hjulpet hunden fri, og det er heldigt, at den firbenede overlevede køreturen.

»En forkert bevægelse kunne have gjort en ende på hundens liv,« siger Mike Jachles.

BNB

Skiltemaler kløjes i bogstaverne

USA: En skiltemager fra Arkansas glemmer formentlig aldrig igen, hvordan man staver »Florida«.

Vedkommende havde ikke styr på bogstavernes rækkefølge, da han skulle levere skilte til Interstate 95, hvor bilisterne kan dreje fra mod University of North Florida og Florida State College ved J. Turner Butler Boulevard.

Skiltemaleren skrev ifølge Fox News »Flordia« i stedet for »Florida« to gange på samme skilt. Skiltene er nu returneret, og skiltemaleren har erkendt sin brøde og lover derfor kvit og frit at flytte rundt på bogstaverne, så skiltet kommer til at give mening.

BNB

Anklage: Floridas politikere forbyder computere og smartphones

USA: Da politikerne i delstaten Florida for nylig vedtog en lov, der skulle forbyde internetcaféer, var ordlyden i loven så dårligt formuleret, at man med en enkelt underskrift fra Florida-guvernør Rick Scott reelt forbød alle computere, smartphones og tablets i delstaten.

Det mener en ejer af en internetcafe, som har sagsøgt myndighederne i Florida, skriver Huffington Post.

Ejerens advokater mener, at politikerne i forsøget på at komme ulovlig gambling i Florida til livs, sammensatte et lovforslag, der på grund af ordlyden i lovforslaget forbød alle enheder, som kan bruges til at spille på en form for spilleautomater.

Loven definerer ulovlige spilleautomater som et hvilket som helst »system eller netværk af enheder«, der kan anvendes til forskellige former for spil.

Dermed har man reelt forbudt alle elektroniske enheder, der kan gå på internettet, lyder anklagen, der desuden mener, at loven er forfatningsstridig.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip