Verden Rundt

Den royale baby lader vente på sig

STORBRITANNIEN: Verden venter fortsat på nyheden om fødslen af en prins eller prinsesse i Storbritannien.

Hertuginden af Cambridge, Kate Middleton, var sat til at føde 13. juli, men ifølge Huffington Post tyder det nu på, at vi skal hen på den anden side af weekenden, før barnet kommer til verden.

Huffington Post nævner nu datoen 23. juli på baggrund af udtalelser fra Kate Middletons mor, Carole Middleton. Hun har angiveligt sagt, at babyen bliver født i Løvens tegn, og det betyder, at det tidligst kan blive 23. juli.

En anden ting, der indikerer, at vi må vente lidt endnu, er, at parkeringspladsen ved St. Marys Hospital, hvor fødslen ventes at finde sted, er inddraget hele juli måned.

Den forsinkede fødsel kan ifølge Huffington Post forklare, hvorfor Kate Middleton var på besøg hos sine forældre i Bucklebury sidste weekend, mens prins William deltog i et spil polo med prins Harry.

BNB

Tina Turner gifter sig med 16 år yngre mand i Schweiz

SCHWEIZ: Popdivaen Tina Turner blev søndag gift i en alder af 73 år med sin kæreste gennem længere tid, Erwin Bach. Det skete ved en borgerlig vielse i Schweiz.

Parret har været sammen i 27 år, og Tina Turner fik i januar officielt statsborgerskab i Schweiz.

57-årige Erwin Bach er født i Tyskland og ernærer sig som pladeproducer i musikindustrien. Ifølge Reuters har parret planer om at fejre vielsen ved en »buddhistisk ceremoni ved søbredden ved parrets ejendom den kommende weekend«.

Helt alene bliver parret dog ikke. Ifølge Daily Mail inkluderer gæstelisten 120 kendisser, blandt andre David Bowie, Oprah Winfrey og Sade.

Tina Turner var gift med sangeren Ike Turner gennem 14 år. Parret gik fra hinanden i 1976.

BNB

Speedbåd reddede 300 grise fra oversvømmelse

KINA: En speedbåd blev fyldt til bristepunktet, da den blev brugt til at evakuere 300 kinesiske grise.

Ifølge det britiske netmedie Orange News blev landsbyen Wuhan i Hubei-provinsen oversvømmet efter kraftige regnskyl. Beboere blev evakueret, men flere af områdets bønder nægtede at lade sig evakuere, fordi de ikke ville forlade deres grise, som er deres eneste indtægtskilde.

Løsningen blev, at redningsarbejdere indvilgede i at redde grisene først. En speedbåd blev således fyldt med 15 grise ad gangen, som derefter blev sejlet til et højereliggende sted. I alt 300 grise blev reddet på den måde, oplyser Orange News.

Efter dyrene kom turen til bønderne, der alle blev reddet fra vandmasserne.

Det var dog ikke nogen helt enkel opgave at holde grisene ombord på båden.

»Af en eller anden årsag blev de ved med at ville hoppe i vandet, og så skulle de hentes op igen,« fortæller en af redningsarbejderne, Lin Chen, ifølge Orange News.

BNB

Dagens Gossip