Verden Rundt

SPANIEN: En opfordring til at smide kludene, inden folk kastede sig ud i bølgerne, var overflødig ved søndagens rekordforsøg i Vera i Spanien.

For de 729 vandhunde, der hoppede i vandet samtidig, var alle naturister - uden en trevl på kroppen - og disciplinen, de skulle slå rekord i, var nøgenbadning. Og det lykkedes, skriver Huffington Post.

Den tidligere nøgenbadningsrekord i Guinness Rekordbog omfattede 413 mennesker i Storbritannien i 2011, mens den uofficielle rekord lå hos 506 nøgenbadere, som sammen hoppede i havet i New Zealand sidste år.

Det var forventet, at 600 ville deltage, og Veras borgmester, José Carmelo Jorge, glæder sig over, at endnu flere bare bryster og numser dukkede op. Han kalder arrangementet for en »enorm succes«.

BNB

Amerikansk fodboldspiller sigtet for at gø af politihund

USA: Den amerikanske fodboldspiller Antonio Morrison fra University of Floridas collegehold blev arresteret tidlig søndag for at gø af en politihund. Det skriver Sky News.

Ifølge politimesteren i Alachua, en by Sydvest for Jacksonville i staten Florida, gik Morrison op til vinduet på en politibil og begyndte at gø af politihunden, Bjørn.

Politihunden gav igen af samme skuffe, hvilket fik en betjent til at anholde Morrison, der tilbage i juni også kom i nærkontakt med øvrigheden, da han slog en dørmand i maven.

Ifølge træneren på collegeholdet er Antonio Morrison smidt af holdet i den kommende sæsons to første kampe.

BNB

Kinesisk politi sætter gæs ind i kampen mod kriminelle

KINA: I Xinjiang-provinsen i Kina har politiet indsat tamme gæs til at hjælpe med at håndhæve loven. Det skriver Huffington Post.

»Af alle fjerkræ er netop gæs kendt for at være på vagt og have en fantastisk hørelse. Gæs er meget modige. De spreder vingerne og vil angribe fremmede, der forsøger at få adgang til folks hjem,« siger Zhang Quansheng, chef for politiet i Xinjiangs Shawan-region, ifølge New York Daily News.

Gæssene har allerede fanget forbrydere, der forsøgte at få adgang til det regionale politis hovedkvarter ved at forgifte politihundene. Her gik de årvågne gæs straks i gang med at baske med vingerne og larme, hvilket fik stationens personale til at vågne og fange forbryderne.

Gæs havde også en rolle under den kolde krig. Ifølge Huffington Post ansatte USAs militær i 1986 900 gæs til at bevogte militære installationer i det daværende Vesttyskland.

BNB

Dagens Gossip