Verden Rundt

Mand vågner op i forseglet skibscontainer efter vild bytur

KINA: De værste tømmermænd nogensinde. Sådan må kinesiske Jiang Wu have følt det efter en vild bytur i Qingdao i det østlige Kina forleden.

Efter at have drukket hele natten var han blevet så fuld, at han fik forvekslet sit Bed & Breakfast med en skibscontainer, som han faldt i søvn inde i. Det skriver msnNOW.com ifølge huffingtonpost.com.

Da han vågnede op, var containeren blevet lastet ombord på et fragtskib, der havde en to uger lang rejse til Los Angeles i vente.

Heldigvis havde Jiang Wu sin mobiltelefon på sig, hvormed det lykkedes ham inde fra den forseglede container at komme i kontakt med både venner og det lokale politi, som skyndte sig til stedet.

»Hans problem var dog, at han ikke kunne fortælle os, hvilken container han var i, og der var tusindvis af dem stablet oven på hinanden,« fortæller en talsmand for politiet til Fairfax NZ News.

Den tømmermandsramte Jiang Wu var derfor nødt til at blive ved med at hamre løs på indersiden af containeren, indtil han til sidst blev fundet i en container 60 meter oppe.

»Han har været meget heldig. Hvis han blot havde sovet en time længere, ville næste stop have været Amerika,« fortæller en havnearbejder til Daily Star.

BNB

New Zealandsk kvinde kører 300 kilometer i søvne

NEW ZEALAND: Omkring fem timer sov en kvindelig bilist bag rattet og med foden på speederen, før politiet fik fat på hende på New Zealand. På daværende tidspunkt havde hun kørt 305 kilometer, og oveni havde hun sendt SMS-beskeder, skriver mirror.co.uk.

Ifølge politiet fandt betjente kvinden i indkørslen til sit gamle hus, men hun har ingen erindring om turen. En veninde havde slået alarm midt om natten, da hun var bekymret for, at kvinden var kørt af sted efter at have taget sovemedicin. Politiet kunne herefter spore hendes mobiltelefon og se, at hun sendt SMSer under kørslen.

Det er ikke første gang, at kvinden har taget en køretur i søvne. For ti måneder siden blev hun fundet søvnkørende mod stranden, og derfor har politiet nu forbudt hende at sætte sig bag rattet.

»Vi har øjeblikkelig beordret hende til ikke at køre bil og søge lægelige rådgivning om, hvorvidt hun er egnet til at beholde kørekortet,« siger politimanden Dave Litton.

BNB

Ukraine forarget over toiletfrisker

UKRAINE: En tysk virksomhed har været nødsaget til at trække en af deres toiletfriskere tilbage, efter den har bragt harme i Østeuropa, skriver Reuters.

En reklame vist på russisk TV for toiletfriskere fangede Ukraines fjernsynsseere, som også kigger med på de russiske kanaler, usædvanligt meget. Friskeren gjorde nemlig ikke bare toilettet rent, den efterlod også kummen med et strejf af Ukraine.

Den flagformede toiletfrisker havde nemlig fået en gul og blå bjælke nøjagtigt ligesom Ukraines flag. Det ærgerlige sammenfald fik selskabet bag til at fjerne produktet fra markedet. De forklarer til Reuters, at farverne var valgt for at symbolisere duften af citron, vand og hygiejne.

Produktet, der aldrig blev solgt i Ukraine, men kun i andre central- og østeuropæiske lande, er ikke bare trukket tilbage, alle reklamer for produkter er taget af skærmen, og produktionen er indstillet.

BNB

 

Dagens Gossip