Verden Rundt

Maskeret superhelt hjælper svagelige i Japans undergrund

JAPAN: Iført et knaldgrønt Power Rangers-kostume og en matchende maske har den åleslanke japaner Tadahiro Kanemasu på uselvisk vist hjulpet ældre og andre svagelige med deres bagage i Tokyos undergrundsstation.

»Folk fra Japan har generelt svært ved at tage imod hjælp fra andre, men det er som om, at kostumet og masken gør dem mere tilbøjelige til at acceptere hjælp fra fremmede,« siger den 27-årige japanske helt til Reuters.

Da Kanemasu kun kan afsætte et par timer om dagen til at bistå sine ældre landsmænd, vil han nu rekruttere andre jævnaldrende til også at iføre sig et farverigt kostume.

BNB

Belgisk fodboldspiller får undskyldning efter tilsvining

BELGIEN: Den belgiske fodboldspiller Harlem »Bison« Gnohere fik for nylig en officiel undskyldning af fodboldkommentatoren Stephane Pauwe. Det sker ifølge Reuters efter, at Gnohere og hans klub, Charleroi, i lørdags gik fra banen med et 1-2 nederlag til KV Kortrijk. Her skulle Pauwe have kaldt den franskfødte spiller med øgenavnet »Bison« for »et overvægtigt svin« og sagt, at han har »mindst 15 kilo for meget på sidebenene, og så længe han har det, kommer han ingen vegne«.

Det fik Gnohere op i det røde felt, og efter rådføring med sin advokat besluttede franskmanden at lægge sag an mod fodboldkommentatoren. Dog med det forbehold, at han var villig til at droppe anklagen, hvis han fik en officiel undskyldning, og Pauwe efterfølgende donerede en betragtelig sum til børnevelgørenhed.

Pauwe har efterfølgende skrevet på sin Twitter-konto:

»Barskt, ja, men sådan er fodbold. Men okay, jeg skulle have sagt »et par kilo for meget«. Beklager, Bison.«

BNB

Mand genopstår fra de døde

USA: Tony Yahle, en 37-årig bilmekaniker fra Ohia, hvis hjerte stoppede med at slå, og hvem lægerne erklærede død, vågnede efter 45 minutter pludselig op fra de døde.

»I de 20 år, hvor jeg har været læge, har jeg aldrig oplevet noget lignende. Hvordan Yahle genopstår, efter at vi har erklæret ham død, kan jeg virkelig ikke forklare,« siger den chokerede kardiolog Raja Nazir til ABC News.

Tony Yahle, hvem sygeplejerskerne var ved at klargøre, så hans familie kunne se ham en sidste gang, forklarer det selv med, at det må have været hans skæbne og kalder sin genopståen for et »sandt mirakel«.

Bilmekanikerens teenagesøn, Lawrence Yahle, skulle angiveligt have talt med sin far, kort før han kom til live igen.

»Jeg pegede på ham og sagde »far, du skal altså ikke dø i dag«,« fortæller den 18-årige.

»Jeg stod der nogle sekunder til, og lige før jeg skulle vende ryggen til for at gå tilbage for at trøste familien, så jeg, at hans hjerte begyndte at slå,« tilføjer sønnen.

BNB

Dyresex-entusiast forment adgang til alle gårde i England

ENGLAND: Robert Newman har fået adgangsforbud fra alle gårde i England, efter at han i april havde sex med en ged i Wilshire. Forbuddet er et forsøg på at beskytte dyrene. Det skriver Mirror.

Den 23-årige englænder havde oprindeligt afvist at have haft samleje med geden, men ved retten ved North West Wiltshire Magistrates Court i Chippenham erklærede han sig 19. august skyldig.

Flere sager om dyresex har i august fyldt overskrifterne i alskens aviser verden rundt. Ryan Havens Tannenholz, en 28-årig amerikansk mand fra Idaho, med en fetich for at klæde sig ud som hunde, blev tidligere på måneden fanget på fersk gerning, da han var i gang med at voldtage naboens kat. 46-årige Nicholas Saunders blev ligeledes fanget i akten, da han tilsyneladende var i fuld gang med at have seksuelt samvær med sin ekskones fireårige vagthund.

BNB

Verdens højeste Lego-tårn er 34 meter

USA: Elever, lærere og forældre fra Dickinson High School i den amerikanske by Milltown har brugt flere måneder på at opføre verdens højeste Lego-tårn. Det er 34 meter højt, og ifølge siden ohgismo.com består tårnet af intet mindre end en halv million af de karakteristiske klodser.

BNB

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip