Verden Rundt

Kvinde kører knallert og ammer samtidig

KINA: En kinesisk kvinde var angiveligt kommet for sent ud af døren fredag morgen. Mens hun kørte gennem byen Yuzhou i Kina på sin knallert, forsøgte kvinden nemlig ifølge mirror.co.uk at amme sin blot 18 måneder gamle søn.

Øjenvidner fortalte, at da barnet begyndte at græde midt i trafikken, løftede moderen sin T-shirt og begyndte at give sit lille barn bryst.

Undervejs i måltidet blev mor og barn dog stoppet af politiet, der mente, at hendes multitasking-kørsel og amning var livsfarlig.

»Vi fortalte hende, at hvis hun fortsatte, ville vi konfiskere hendes knallert,« siger en talsmand fra politiet til mirror.co.uk.

Politiet lod kvinden slippe med en advarsel.

BNB

Mand stjæler kvindes telefon efter date

ENGLAND: En britisk mand ved navn Kishore Nimmala fra London var blevet lun på Fakhara Sultana på et online dating-site, skriver Huffingtonpost.com.

De to havde derfor aftalt at gå ud og spise sammen på en bar i London. Der opstod dog ikke sød musik mellem dem i den virkelige verden, og da regningen skulle betales, nægtede Sultana at bidrage.

Hun havde ifølge Huffingtonpost.com troet, at Nimmala ville betale regningen på 84 dollar svarende til knap 500 danske kroner.

Nimmala fulgte derfor efter sin tidligere internetflirt og stjal hendes mobiltelefon. Han oplyste senere til politiet, at han havde tænkt sig at levere tilbage, når Sultana havde betalt sin del af bar-regningen, skriver Huffingtonpost.com.

BNB

Æseltyve stoppet af politiet

INDIEN: Politiet i Mumbai kom natten mellem torsdag og fredag på prøve, da det var ude i en biljagt efter nogle tyve, der noget utraditionelt havde stjålet otte æsler, skriver Reuters.

Tyvenes idé var at fragte dyrene til nabodelstaten Andhra Pradesh, hvor man tror, at det at spise æselkød kan øge ens styrke og mandighed.

Ifølge Reuters er det svært at få æsler i Andhra Pradesh, fordi bønderne er gået over til at bruge maskiner, og derfor så tyvene deres snit til at indkassere hurtige penge.

Et æsel ville koste 10.000 rupees, hvilket er cirka 900 kroner, skriver Reuters.

Det lykkedes det indiske politi at få stoppet tyvene og bragt æslerne tilbage, inden de havnede på middagsbordet, oplyser politiet i Mumbai til Reuters. Politiet meddeler i øvrigt, at mange flere æsler er »bortkommet« i den seneste tid.

BNB

Mand mistænkt for at plante falske ånder

STORBRITANNIEN: En synsk britisk mand kaldet »Knight Guider« fra Wales påstår, at han kan tale med de døde. Han arrangerer spøgelsesture, hvor gæster, der trænger til et godt gys, kan komme med på åndevandring, skriver Huffingtonpost.com.

Fredag foregik turen på det angiveligt hjemsøgte Halfway Hotel i Sydwales. Her havde »Knight Guideren« foran 14 betalende gæster fået kontakt til en ånd.

Han bad ifølge Huffingtonpost.com ånden om at svare på hans spørgsmål ved at banke to gange på loftet. Og det gjorde ånden så. Men det blev en tand for meget for de gysende gæster og nogle af dem besluttede sig derfor for at vente og se, om ånden skulle vise sig ikke at være helt død.

»Vi ventede i 20 minutter, og så kom der en mand hoppende ned ad trapperne fra første sal,« sagde hotellets ejer Poul Francis ifølge Huffingtonpost.com.

Manden sagde dog, at han ikke var ånden, der havde lavet de uhyggelige lyde, men at han blot var hjemløs.

BNB

400 millioner kinesere kan ikke kinesisk

KINA: Ud af de over en milliard kinesere, der bor i Kina, kan 400 millioner af dem ikke tale deres eget sprog, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det vækker stor bekymring hos myndighederne, at det står så grelt til. Xu Mei, en talskvinde for uddannelsesministeriet, siger i anledning af en landsdækkende kampagne, der er blevet afholdt siden 1998, at »Kina fortsat har brug for at investere i at promovere Mandarin, selv om vi dog nok aldrig vil få lært samtlige borgere i landet at tale hovedsproget Mandarin,« siger Xu Mei.

Det er ifølge hende vigtigt at fokusere på de afsidesliggende områder i landet, der er tyndt befolket. For det er der, problemet er værst.

BNB

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip