Verden rundt

Hjemløs mand finder taske til en værdi af 240.000 kroner

USA: Glen James, en hjemløs mand fra Boston i USA, fandt natten til søndag dansk tid en taske fuld af penge og værdipapirer til et samlet beløb af 240.000 kroner. Stik imod alle forventninger overraskede den særdeles uselviske mand det lokale politi ved at indlevere det fundne. Glen James blev efterfølgende hædret af Bostons politichef Ed Davis, der mandag eftermiddag roste den hjemløse mand »for hans ekstraordinære ærlighed«.

BNB

Sverige terroriseres af fulde elge

SVERIGE: En svensk mand kunne for nylig ikke komme ind i sit hjem nær Stockholm, da et slæng af fem berusede elge afskar ham vejen, skriver Huffingtonpost.com.

Og problemet er langt fra enestående. Hvert år på denne tid oplever det svenske politi nemlig adskillige anmeldelser om elge, der går til angreb på mennesker efter at have spist rådne nedfaldsæbler.

»Hvis der er en masse gærende frugt, så får vi også en masse opkald om berusede elge,« siger politiets talsmand Albin Naverberg ifølge huffingtonpost.com til Mirror.

En anden politimand, Ulf Lindgren, fra Stockholms Politi oplyser ifølge Huffingtonpost.com, at de store dyr, der kan veje op til 500 kilo, ikke bare er farlige for mennesker men også for dem selv.

Mandag måtte politiet således rykke ud til en elg, der angiveligt var beruset og var kommet i karambolage med et gyngestativ på en lejeplads.

»Den havde fået sine horn viklet ind i kæderne, og sad fast i gyngestativet,« sagde Lindgren ifølge Huffintonpost.com.

Han oplyser også, at elgen selv kom fri fra gyngestativet, men først efter at den havde slæbt det 250 meter væk fra lejepladsen.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip