Verdens bedste burger er blevet kåret – og der er intet kød i den

En lækker hakkedreng mellem to lune hvedeboller, mmmmh! 

Sådan opfatter mange mennesker udgangspunktet for en lækker burger, men der venter en lang og kødfri næse, hvis folk forventer en oplevelse med oksekød, når de sætter tænderne i verdens allerbedste burger.

Det amerikanske mandeblad GQ har fundet frem til verdens bedste burger, og ikke overraskende skal man en tur over på den anden side af Atlanterhavet og til USA, hvor man i New York kan smage herligheden for omkring 50 kroner.

Læs også: Nu kan du knalde organisk med veganske kondomer

Overraskelsen finder man derimod i fraværet af oksekød– burgeren her ikke set skyggen af dyr, da den er helt og aldeles vegansk.

Kødet er i den kontroversielle vinder er blevet erstattet med en 'bøf' af nødder, mens væsentlige dele af det øvrige indhold af Superiority Burger stadig er et mysterium.

På billedet her kan dog se salat, tomat, agurk og noget sauce-lignende stads:

Man støder på burgeren i hipster-kvarteret East Village, men man kommer til at gå forgæves, hvis man ønsker at få opskriften med hjem – den holderen ejeren naturligvis for sig selv.

- At spise en burger er blevet helt ikonisk og ærkeamerikansk, og det handler ikke kun om bøffen, siger Brooks Headley, der står bag spisestedet og konge-burgeren. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip