Verdens dummeste kur? Se hvad "levende Barbie" lever af

Mens hendes fædreland står på randen af krig med Rusland, har den levende barbiedukke, ukrainske Valeria Lukyanova gang i langt vigtigere sager.

Den storbarmede blondie har nemlig opfundet sin egen kur og erklæret, at hun er "Breatharian" og udelukkende lever af luft. Hun mener ikke, at det nødendigt med hverken mad eller vand for at kunne leve. Det skriver The Daily Beast.

Som Breatharian kan man angiveligt leve udelukkende af frisk luft og solskin, hvor blot man er tilstrækkelig åndelig og uafhængig.

LÆS OGSÅ: Levende Barbie-dukke: Jeg får hypnose for at blive dummere

For de fleste andre lyder det nok som verdens dummeste kur, men Valeria forklarer, at alle indre funktioner, som har med fordøjelsen at gøre, i virkeligheden blot er "fabrikationsfejl", som er overflødige. Faktisk behøver vi kun hud, næsebor, lunger, hjerte og blodkar for at leve - og som det også er tydeligt i barbiedukkens eksempel, så er hjernen tilsyneladende helt overflødig.

Når nu Valeria Lukyanova ikke behøver at bruge sin tid på at handle i supermarkeder, og også bare stikker hovedet ud af vinduet og trækker vejret, når hun er sulten, så har hun naturligvis tid til endnu flere vigtigt projekter.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Til The Daily Beast fortæller hun, hvordan hun jævnligt kommunikerer med rumvæsener. Det foregår - naturligvis - ikke med ord, men med lys. Desuden har hun ofte "ud af kroppen"-oplevelser, hvor hun modtager vejledning og forudsigelser om sit liv.

Her har hun blandt andet fået at vide, at hun ikke bør få børn i dette liv, og at hun inden længe vil få et gennembrud som sanger. Vi krydser fingrene for at det sidste ikke viser sig at holde stik. 

Se Valeria Lukyanovas YouTube-hit, hvor hun er en tur i rummet herunder: 

 

 

Dagens Gossip