Verdens dyreste update: Datters Facebook-status koster mand 400.000 kroner

"Gulliver betaler nu officielt for min ferie i Europa til sommer. Suck It."

Det koster formentlig en mand mere end 400.000 kroner, at hans datter skrev den sætning på Facebook.

69-årige Patrick Snay havde sagsøgt sin tidligere arbejdsgiver Gulliver Preparatory School i Miami for aldersdiskrimination, da han blev fyret. Han vandt sagen i retten og blev tilkendt 10.000 dollar i tabt løn, og samtidige blev der indgået et forlig om en erstatning på 80.000 dollar. Den eneste betingelse var, at afgørelsen blev holdt hemmeligt. Det skriver Sky News.

Det glemte han desværre at fortælle sin teenagedatter Dana, som valgte at prale med afgørelsen til sine 1200 venner på Facebook.

LÆS OGSÅ: Dårlig samvittighed: Skoledreng, der spillede for mors penge, hængte sig

"Mor og Far Snay vandt sagen imod Gulliver. Gulliver betaler nu officielt for min ferie i Europa til sommer. Suck It," lød hele beskeden, som formentlig ender med at blive den dyreste facebookstatus nogensinde.

Datterens update kommer nemlig formentlig til at koste Patrick Snay hele erstatningen på 80.000 dollar (430.000 kroner, red.).

Skolen har ikke udbetalt pengene og hævder, at han har brudt aftalen, hvilken en domstol i Florida har givet skolen medhold i.

"Snay brød aftalen ved at gøre præcis, hvad han havde lovet ikke at gøre. Hans datter gjorde så netop, hvad aftalens fortrolighed var designet til forebygge," skrev dommeren.

Patrick Snay har nu anket afgørelsen til højesteret og argumenterer for, at selv om han ikke måtte fortælle datteren om forliget, så var han "nødt til at fortælle hende et eller andet."

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip