Verdens fedeste job? Kvinde tjener 50.000 om måneden på at spise foran webkamera

Nu skal du møde Park Seo-yeon. Hun tjener, hvad der svarer til 50.000 kroner om måneden, på fans, som elsker at se hende spise i timevis hver eneste dag.

Den sydkoreanske kvinde er kendt online som "Divaen". Hver aften kokkererer hun en lækkert måltid og slår sig ned foran sit webkamera, imens hun chatter løs med de mange fans som nærmest tilbeder henden. Under seancen modtager hun drikkepenge i form at online-valuta, som hun senere kan veksle til kontanter.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Nu kunne man måske tro, at sådan en service også indebar sex, eller at Park Seo-yeon i det mindste smed tøjet. Men stik modsat langt de fleste andre ting på internettet, er der ingen seksuelle undertoner i hendes arbejde.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Reklamer på tv2.dk og eb.dk forgifter din computer

Fænomenet kaldes "Meok-Bank" og hjælper folk, som har problemer med ensomhed eller måske ikke selv spiser så meget.

- Folk nyder mit afslappende show, når de ikke slev kan spise så meget, ikke ønsker at spise om natten eller er på diæt, fortæller Seo-yeon ifølge Reuters.

I Sydkorea bor stadig flere mennesker alene, hvilket betyder, at mange også står og savner selskab, når det er tid til aftensmaden. Det er det, som giver grundlaget for Park Seo-yeons indbringende forretning.

Se tv-indslag med "Divaen" herunder:  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip