Verdens medier: Emmelie i hvid sommerkjole, uglet hår og skovfe

Der var ingen tvivl om, at den danske sang 'Only Teardrops' var den rette vindersang.

Sådan lyder det i medier rundt om i verden dagen efter, at 20-årige Emmelie de Forest sang Danmark til tops i det internationale Melodi Grand Prix.

- Tillykke Danmark og Emmelie de Forest. Den bedste sang vandt, lyder det således i det svenske Aftonbladet, mens tyske Speigel Online kalder det danske biddrag "fængende", og at "en sart 20-årig fra Danmark dominerede Europa musikalsk."

Ligesom mange andre medier var det dog ikke kun den danske sang, der vakte opsigt hos tyskerne, men også sangerindens tøj.

- Emmelie de Forest optrådte i hvid sommerkjole og med uglet hår, og hun havde på forrygende vis noget skovfe over sig. Tilmed var hun barfodet, skriver Speigel Online videre.

Det franske dagblad Libération er dog langt fra så positiv, hverken når det gælder sangen eller scenetøjet.

- Ved lyden af fløjte, stjålet fra Emmaus, dukkede en barfodet Emmelie de Forest på på scenen, iført en gammel klud skåret ud af en gammel dug, lyder de hårde ord om det danske biddrag.

Hos britiske BBC News var det dog netop fløjterne, der trak vinder-stikket hjem.

- Hendes sang var præget af trommespil og fløjte, og den skilte sig ud fra mængden af ballader, europop og dance hits, som prøvede at efterligne sidste års vinder, hedder det i en artikel, hvor Emmelie de Forests kjole beskrives som miljøvenlig.

Også fra Østrig er der rosende ord med på vejen.

- Kvalitet sejrede i sidste ende, og med Danmark som sejrherre lever euro-poppen videre, understreger den østrigske avis, Die Presse.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip