Verdens rareste telefontyv: Sendte sim-kort og kontaktliste tilbage til offer

Kinesiske Zou Bin var målløs, da en lommetyv fik moralske skrupler efter at have stjålet hans telefon. Tyven skrev i omegnen af 1000 telefonnumre af i hånden og sendte dem og telefonens sim-kort tilbage til Zou Bin. Mobiltelefonen beholdt tyven dog.

Det skriver The Independent.

Læs også: Advarsel: Mand tager betaling for iPhone på DBA og leverer den ikke

Zou Bin havde delt en taxa med en mand i Hunan-provinsen i Kina, men da taxaturen var overstået, lå hans iPhone ikke længere i lommen. Fra en vens telefon sendte han sms'er, hvor han tryglede tyven om at aflevere telefonen tilbage. Tonen blev mere truende, da det ikke lykkedes.

- Se genenm min kontaktliste på telefonen, så kan du se, hvilken branche jeg arbejder i, skrev Zou Bin, der arbejder på en bar. Barer i området er kendte for at have forbindelser til voldelige bander.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det satte telefontyven i et mere medgørligt humør, og Zou Bin modtog få dage senere 11 håndskrevne sider med alle de ca. 1000 telefonnumre, som var gemt på hans telefon. Også sim-kortet lå i brevet.

- Det ville tage noget tid at skrive tallene fra 1 til 1000, endsige navne og et helt telefonnummer. Jeg tror, at tyvens hånd er hævet, siger en overrasket Zou Bin.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip