Verdens tykkeste mand taber 300 kilo og finder kærligheden

I næsten et årti var den 52-årige brite Paul Mason bundet til sin seng og afhængig af fuldtidsansatte handicaphjælpere. Hver dag blev der leveret chokolade og take away-mad for 660 kroner til hans hoveddør. Alt det fik en ende, da han fik en fedmeoperation i 2010. Først måtte brandmænd dog rive gavlen af hans hus ned og bære ham ud med hjælp fra en gaffeltruck, før han kunne komme på hospitalet.

I dag vejer Paul Mason kun 152 kilo og har fundet sit livs kærlighed på nettet.

- Jeg glæder mig til at tilbringe resten af vores liv sammen. Jeg kan ikke tænke på andre, og det kan hun heller ikke, siger han til thesun.co.uk om kæresten Rebecca Mountain.

Læs også: Sandhedens time: Derfor er du for fed

Hun er amerikaner, og de to har endnu kun kunnet pleje deres forhold over nettet. Hun kontaktede ham på Facebook efter at have set en dokumentar om ham, hvor han fortalte om problemer med omkring 50 kilo hud, der hænger løst på hans krop efter det voldsomme vægttab. Hun ville hjælpe ham, og hurtigt var der amoriner i luften.

Parret håber at møde hinanden inden for overskuelig fremtid.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Paul Mason fra Ipswich i England begyndte i sine 20'er at spise ti gange så meget, som en normal mand har brug for. Spiseforstyrrelsen fik sit greb om ham, efter hans far døde, og da hans mor blev alvorligt syg.

Se video med Paul Mason herunder.

Dagens Gossip