Verdensberømt brystbombe gæster Danmark

Hun er lige så kendt for sit svulmende forparti som for sine mange hits. Nu bliver der mulighed for at opleve begge dele, for sangerinden Dolly Parton kommer til Danmark og optræder på sin Europa-turné:

- Hver gang jeg kommer til Europa er jeg lige så spændt, som jeg var første gang, hvilket er mange, mange år siden. Jeg elsker denne del af verden, og jeg elsker især fansene, siger Dolly Parton i en pressemeddelelse.

Den ukronede country-dronning er bedst kendt for hits som "Jolene", "Islands in the Stream" og "9 to 5". I løbet af karrieren har hun solgt over 100 millioner plader og er den eneste country-sangerinde, der har ligget på toppen af hitlisterne gennem mere end fire årtier.

Dolly Parton har vundet syv Grammy-statuetter og i 2011 modtog hun den prestigefyldte Grammy Lifetime Achievement Award  for sit imponerende bidrag til musikken.

Sidst Dolly Parton gæstede Danmark var i 2011, hvor hun indtog et udsolgt Forum.

Til sommer kan danske fans endnu en gang opleve den legendariske sangerinde, når hun med sin "Blue Smoke World Tour" vender tilbage til Forum 8. juli.

Billetsalget starter den 25. oktober.

Newspaq

Dagens Gossip