Verdensberømte selfietagere afsløret i London

Skrevet af admin

07/08/2015

Dagens topnyheder

Turister og indbyggere i London fik torsdag en på opleveren, da de to verdensstjerner Kim Kardashian og Kanye West tilsyneladende var taget på sightseeing i Englands hovedstand.

Der gik dog nok ikke mange sekunder, før de forbløffede forbipasserende foran nogle af Londons største seværdigheder indså, at de to selfietagende berømtheder ikke var helt ægte, men derimod lavet af voks.

Opstillingen af de livagtige voksfigurer var en del af voksmuseet Madame Tussauds lancering af deres nyeste tilføjelse til samlingen af ikoniske figurer, Kardashians mand, rapperen Kanye West. Det forklarer museet selv på deres Instagram-profil.

- Vi tog Kanye Wests debutfigur ledsaget af hans kone Kim på en selfietur rundt i London i går, skriver museet til et billede af de to figurer på en bro over floden Thames.

Kim Kardashians egen voksfigur, der fremviser den berømte selviscenesætter i en klassisk selfiepositur med mobilkammeraet holdt ud i strakt arm foran sig, blev afsløret på museet for knap en måned siden.

- Da vi overvejede, hvordan vi skulle fremstille Kim her på Madam Tussauds London, stod det hurtigt klart for os, at det nødvendigvis måtte være i færd med at tage en selfie, forklarer museets daglige leder Edward Fuller på museets hjemmeside.

Men det populære voksmuseum lod sig ikke stoppe her. Ud over, at gæster på museet naturligvis kan tage deres egne fotos og selfies med voksfiguren, virker Kim Kardashians mobilkamera nemlig også således, at gæster faktisk kan træde ind i og blive en del af Kardashian-figurens egen selfie.

- Alt de behøver at gøre er at sørge for, at deres egen trutmund står mål med figurens og så trykke på knappen, forklarer Edward Fuller.

På Kim Kardashian og Kanye Wests selfietur rundt i London nåede det fashionable par blandt andet at tage selfies foran Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace og Piccadilly Circus.

Se museets billeder af Kim Kardashian og Kanye West på sightseeing her: https://instagram.com/madametussaudslondon/

/ritzau/FOKUS