Verdensetter nærmer sig Tiger Woods-rekord

Skrevet af admin

09/01/2016

Mest læste i dag

Den 22-årige golfkomet og verdensetter Jordan Spieth nærmer sig en tangering af en opsigtsvækkende rekord.

Efter anden runde af golfturneringen Hyundai Tournament of Champions på PGA-turen fører amerikaneren med fire slag ned til tre spillere, der deler andenpladsen.

Holder han føringen de resterende to runder, tangerer han Tiger Woods' rekord på syv PGA-sejre før sin 23 års fødselsdag.

Lang tid før moderne golf med millioner på højkant vandt Horton Smith i perioden 1928-1930 14 turneringssejre, før han blev 23 år.

Hyundai Tournament of Champions har kun deltagelse af spillere, der har vundet en PGA-turnering i den forgangne sæson. Derfor er Tiger Woods ikke med i turneringen, og han kan derfor ikke forhindre Spieth i at komme op på siden af ham.

Med en samlet score på hele 16 slag under par efter de første to runder har Spieth også muligheden for at snuppe turneringsrekorden for laveste score, hvis alt flasker sig på de to afsluttende runder.

Rekorden tilhører Ernie Els, der vandt med imponerende 31 slag under par i 2003.

- Jeg tror, det er muligt, men det er meget at forlange. Det er meget vanskeligt at gentage 16 under par de næste to runder.

- Jeg ved egentlig ikke, om jeg overhovedet kunne have præsteret bedre, end jeg har gjort de to første dage, siger Jordan Spieth, der endnu ikke har lavet en bogey i turneringen.

Hyundai Tournament of Champions spilles i staten Hawaii. Vinder Jordan Spieth, kan han stikke lidt over otte millioner kroner i lommen.

/ritzau/