Verdenskendt latino-sanger såret af drone: Tegnede hjerte med blod

Skrevet af admin

01/06/2015

Mest læste i dag

Det endte helt galt for latino-crooneren Enrique Iglesias under en koncert i den mexicanske by Tijuana søndag.

Under sin optræden fik charmøren fingrene i klemme i kamera-drone, der efterlod et blodigt snitsår i hånden på den 40-årige sanger.

- Showet må gå videre, lød det på scenen fra Iglesias, der tegnede et hjerte på sin hvide t-shirt med blodet silende fra hånden trods bandager.

En repræsentant for den spanskfødte sanger siger i en erklæring, at Iglesias modtog behandling ved scenen for at standse blødningen, og selv om "Not in Love"-sangeren blev rådet til at afbryde koncerten, gik han på scenen for at afslutte sit show.

- Under et show blev en kamera-drone brugt til at filme publikum, og under nogle optrædener griber Enrique ud efter dronen for at give den til publikum, så de kan filme ham fra deres øjne. Men noget gik galt denne gang, og Enrique havde et uheld, lyder det i en pressemeddelelsen.

- Enrique besluttede sig for at gå tilbage på scenen og optræde yderligere 30 minutter, mens blødningen fortsatte under hele showet.

- Efterfølgende blev han hastet til lufthavnen, hvor en ambulance ventede. Han blev derefter fløjet til Los Angeles for at blive tilset af en specialist, lyder det i pressemeddelelsen, som er fulgt op med en ny status på Iglesias' skade på croonerens hjemmeside.

- Tak til alle fans for jeres bekymring og gode hilsner. Enrique får den hjælp, han har brug for, og vi håber, han vil komme sig fuldstændigt. Vi vil holde jer informeret og sætter pris på alle jeres hilsner og bønner.

Iglesias er i øjeblikket på sin "Sex and Love"-verdensturné, som forventes at fortsætte som planlagt med endnu en koncert i Mexico 3. juli.

Iglesias bor til dagligt i den amerikanske badeby Miami med sin russiskfødte kæreste gennem 13 år, tennisspilleren Anna Kournikova.

Se videoen af den dramatiske ulykke her: https://www.youtube.com/watch?v=pjwH_iWBHjc

Se billedet af sårede Iglesias: https://twitter.com/search?q=enrique%20iglesias & amp;src=typd

/ritzau/FOKUS