Verdenskendt rapper anholdt for bandeord

Rapperen 50 Cent måtte punge op med en del mere end beløbet i sit berømte navn, da han i weekenden blev taget med på politistationen for at bande under en festivalkoncert i byen St. Kitts i landet Saint Kitts og Nevis.

Den 40-årige Grammy-vindende rimsmed optrådte i det lillebitte caribiske land lørdag aften med nummeret "P.I.M.P", men med den ucensurerede udgave af raphittet, som rummer frække passager og ordvalg, der ikke er i overensstemmelse med landets lovgivning.

Foran 40.000 publikummer rappede 50 Cent blandt andet f-ordet, og det fik konsekvenser for sangstjernen, som efterfølgende blev anholdt og taget med til den lokale politistation for at bøde for lovovertrædelsen "uanstændigt sprog".

I en erklæring, som blandt andre magasinet People bringer, undskylder og forklarer rapperens talsperson, Amanda Ruisi, hele palaveren på vegne af 50 Cent, der bærer det borgerlige navn Curtis Jackson.

- Hr. Jackson var kun booket til at være vært for et show, men da han ankom, spurgte festivalarrangørerne, om han ville optræde. Det gjorde han og brugte den dj, de havde på stedet.

- Desværre havde de ikke den censurerede udgave af hans sange, så derfor var der bandeord med i hans optræden, forklarer talspersonen videre.

Efter overtrædelsen betalte 50 Cent bøden på cirka 12.000 danske kroner og kunne derefter forlade landet som en fri mand.

- Showet var en stor succes, og hr. Jackson lover, at han ved fremtidige rejser til Saint Kitts og Nervis efterlader bandeordene i USA, lyder det fra talspersonen.

Sommeren plejer ikke at rumme de helt store succeser for 50 Cent. Sidste år ved samme tid begærede rapperen sig personligt konkurs.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip