Verdenskendt sanger: Se min nye kæreste

De varmblodige sydlandske temperaturer steg, da latinoen Ricky Martin tog sin nye kæreste i hånden og stod offentligt frem som par for første gang på den røde løber i weekenden.

Den 44-årige "Livin' La Vida Loca"-sanger kommer nemlig sammen med den 32-årige syriskfødte kunstner Jwan Yosef, og parret kunne ikke holde snitterne fra hinanden til amFAR Inspiration Gala i brasilianske São Paulo.

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord, og også på de sociale medier udtrykker parret deres store kærlighed til hinanden på en række parfotos, hvor de lader billederne tale for sig selv.

Iført matchende sorte suits poserer parret med hinanden i hænderne og et intenst blik i øjnene.

Ricky Martin sprang offentligt ud som homoseksuel i 2010, og i 2015 fortalte crooneren, hvor meget han længtes efter at finde den helt store kærlighed.

- For at være ærlig så elsker jeg at være i et forhold. Jeg elsker at være forelsket, sagde han åbenhjertigt i et interview med mediet Pride Source ifølge magasinet People.

Ricky Martin, der kommer fra Puerto Rico og er født med det borgerlige navn Enrique Martín Morales, er far til tvillingdrengene Matteo og Valentino, som blev født af en surrogatmor i 2008.

Se de søde billeder af parret her:

https://www.instagram.com/p/BEUWWrPr2ZM/?taken-by=jwanyosef

https://www.instagram.com/p/BESExTKP_AH/?taken-by=ricky_martin

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip