Verdenspremiere på ny Aygo

Når Toyota præsenterer en helt ny generation af den populære Toyota Aygo på den store internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts, bliver der tale om en bil i et nyt og opsigtsvækkende design.

Samtidig giver Toyota også mulighed for, at man let kan sætte sit eget personlige præg på udseendet af sin nye Aygo og dermed skabe sit eget helt unikke design.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - Klik her

Chefingeniøren på den nye Aygo løfter en lille flig af de tanker, han har gjort sig under tilblivelsen af Danmarks mest populære bil samlet set i sin klasse siden introduktionen i 2005.

- Jeg har ønsket at lave en bil, der skiller sig ud på japansk vis og samtidig vækker interesse hos mennesker over hele Europa. Så jeg har bl.a. ladet mig inspirere af nutidens japanske ungdomskultur, fortæller chefingeniør David Terai uden indtil videre at uddybe tankerne yderligere.

Tv-vært om dansk sportsvogn: Kald den giraffen og skyd den

Det sker nemlig først i starten af marts på den internationale biludstilling i Geneve, hvor bilens fulde design samt specifikationer bliver offentliggjort.

Toyota byder i Geneve også på europapremiere på brintbilen FCV Concept og konceptbilen FV2, der er en miljørigtig "fremtidsbil", hvor kører og bil smelter sammen i ét.

Dagens Gossip