Verdensrekorder til Taylor Swift og One Direction

Taylor Swift kan nu overtrumfe sin ekskæreste Harry Styles. Hun har nemlig opnået to nye omtaler i Guinness World Records for 2014, hvorimod hans gruppe One Direction må nøjes med én.

Swift og Styles dannede par i nogle få måneder inden de gik fra hinanden i januar, og siden har sangerinden kraftigt antydet, at hendes hit »I Knew You Were Trouble« handler om ham. Så sent som ved MTV Video Music Awards forrige søndag faldt der nogle piggede bemærkninger i den retning og nu kan Swift også hovere via rekordbogen.

Den amerikanske countryprinsesse er optaget for at blive den første kvindelige kunstner med et salg på to millioner singler i løbet af en uge og er desuden udpeget som rekordholder i kategorien for hurtigst sælgende single. Sidstnævnte opnår Swift sjovt nok med skæringen »We Are Never Ever Getting Back Together«, der skulle handle om en anden af hendes ekskærester, nemlig John Mayer.

One Directions verdensrekord gælder »højest placerede debut af en britisk gruppe på den amerikanske singlehitliste«, hvor boybandets udspil »Live While We're Young« gik ind som nummer tre sidste år.

Guinness giver også Calvin Harris og Psy plads i rekordbogen. Harris optages som den kunstner, der har opnået flest britiske top 10-hits med singler fra samme album - ni styks fra pladen »18 Months«, hvilket er to flere end den tidligere rekordholder Michael Jackson.

Psy gør sig gældende med rekorden for flest online-visninger af en video på 24 timer. Her opnåede videoen til den sydkoreanske hiphop-stjernes single »Gentleman« godt 38,4 millioner visninger i løbet af et døgn.

Emeli Sandé er ligeledes noteret for en rekord. Den snupper hun for albummet »Our Version of Events«, der låpå den britiske hitliste 63 uger i træk, hvilket er flere end noget andet album i listens historie og Sandé tager dermed rekorden fra The Beatles’ debutplade »Please Please Me« fra 1963.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip