Verdensstjerne dvæler ved danske minder

Tivoli, en dansk negletekniker og en intim jazzbar i indre by. Minderne har lagret sig solidt hos den verdenskendte popstjerne Lady Gaga, efter hun for knap to uger siden gæstede den danske hovedstad.

Mandag mindedes "Poker Face"-sangerinden sit ophold i København ved at dele to billeder på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

- Flashback til København, skriver Lady Gaga til et billede af sig selv iført en t-shirt, der reklamerer for den københavnske jazzbar La Fontaine.

Den succesfulde sangerinde, der onsdag den 8. juli gav koncert sammen med Tony Bennett på Plænen i Tivoli, nåede da også at få et ganske godt indtryk af den danske hovedstad under sit korte besøg i byen.

Efter Gaga og Bennetts koncert var den 29-årige sangfugl nemlig langt fra træt. Hun valgte derfor at fortsætte festen på jazzbaren La Fontaine, som ligger i hjertet af København.

Her nøjedes den berømte sangerinde heller ikke med at nyde en kølig drink i baren, men gav selv flere numre på La Fontaines intime scene, der må siges at være et noget andet format, end den højt betalte stjerne er vant til.

Under sit korte ophold i København gjorde Lady Gaga sig desuden bemærket, da hun under et besøg hos en dansk negletekniker et øjeblik glemte, i hvilken by hun var landet.

- Det er umuligt ikke at føle sig som en møgunge, efter jeg lige har talt til negleteknikeren på fransk, for vi er jo ikke længere i Frankrig. Vi er i København!, skrev Lady Gaga selv til et billede fra en neglesalon inden showet den 8. juli.

Se Lady Gagas billeder fra København her: https://instagram.com/p/5XTYpPJFIQ/?taken-by=ladygaga

Og her: https://instagram.com/p/5XhbWJJFGe/?taken-by=ladygaga

Og fra negelsalonen her: https://instagram.com/p/44se4gpFNQ/?taken-by=ladygaga

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip