Verdensstjerner deltager i amerikansk valg

I USA er der gang i kampen om, hvem der skal være præsidentkandidat for henholdsvis Det Republikanske Parti og Demokraterne, når det amerikanske præsidentvalg løber af stablen i november.

Primærvalget har også betydet, at politisk aktive kendisser har advokeret vidt og bredt for den kandidat, som, de mener, kan blive et passende statsoverhoved for USA. Det er dog ikke alle stjerner, der har været helt klare i spyttet om, hvilken præsidentkandidat de helst så flytte ind i Det Hvide Hus, når valget er overstået.

Flere af Hollywoods største stjerner har nøjes med at udgive billeder på de sociale medier, hvor de viser, at de har afgivet en stemme ved primærvalget. Billederne siger dog intet om, hvilken politiker krydset er sat ved.

Den tidligere model og vært på "America's Next Top Model" Tyra Banks har lagt et billede ud af sig selv, hvor hun peger på et klistermærke, som sidder i hendes pande. På klistermærket står der, at hun har stemt ved gårsdagens primærvalg.

Skuespillerinden Drew Barrymore viser også frem, at hun har deltaget i valget. På hendes trøje sidder samme klistermærke, som Tyra Banks var iført, og til billedet har "50 First Dates"-stjernen brugt flere hashtags, hvor der blandt andet står, at gårsdagens primærvalg betød, at det var stemmedag i nogle stater.

Det sidste primærvalg finder sted 14. juni i District of Columbia.

Se Tyra Banks' Instagram-billede: https://www.instagram.com/p/BGYI4NTKQNp/?taken-by=tyrabanks

Se Drew Barrymores billede: https://www.instagram.com/p/BGW81EuNRso/?taken-by=drewbarrymore

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip