Veronicas 3-årige søster mistede livsvigtig blodsukkermåler i legeland: Så skrev hun på Facebook

3-årige Cajsa og hendes familie tilbragte lørdagen ved at besøge et legeland i den svenske by Norrköping.

Den lille pige blev for nylig diagnosticeret med type 1-diabetes, og nu har Cajsa derfor en lille måleboks på maven, så forældrene kan holde øje med datterens blodsukkerniveau.

- Diabetes betyder, at vi er hele tiden er nødt til at holde øje med hendes blodsukker og regulere hendes behov for insulin, og denne måler giver os et signal, så vi kan se, hvordan hun har det. Hvis vi ikke har boksen, så er vi nødt til at stikke i hendes fingre, siger Caroline Sandberg, der er mor til den blonde pige.

Cajsa var midt i at more sig i legelandet, da forældrene lagde mærke til, at blodsukkermåleren var væk.

Pigen havde tabt den i legen, og familien ledte desperat efter den i over en time, men uden resultat.

Læs også: Politibetjent løfter en 4-årig pige op og stiller sig i køen, men vent til de vender sig om

Carolines søster, Veronica, skrev et opslag på Facebook, hvor hun opfordrede de andre gæster i legelandet til at komme med tips til, hvor blodsukkerapparatet kunne være.

Reaktionerne var overvældende, da over 12.500 delte beskeden, og flere af dem henvendte sig til familien med bud på, hvor de muligvis kunne finde måleren.

- Næste dag tog Cajsa far og min søster tilbage for at lede, og vi fandt den tæt på det sted, som flere havde tippet os om. Vi havde ellers aldrig fundet den, så det er fantastisk, siger Caroline Sandberg til Norrköpings Tidningar.

- Vi er taknemmelige for, at folk er så hjælpsomme, siger hun.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip