Vestas til modangreb på sure amerikanere

Vestas går nu til modangreb på en gruppe af sure amerikanske aktionærer, der har slæbt vindmøllegiganten i retten for påstået regnskabs- og kursmanipulation i milliardklassen.

Det skriver Dagbladet Børsen. Aktionærerne har stævnet Vestas med krav om erstatning for de tab, de har haft, da Vestas-aktien begyndte at falde markant tilbage i 2009.

Modtrækket fra Vestas er et svarskrift med 1.300 siders bilag, hvor selskabet punkt for punkt afviser de mange påstande i gruppesøgsmålet, der er anlagt af en pensionskasse for VVS-folk I Florida.

Desuden vil Vestas forsøge at få sagen afvist allerede inden den kommer for en dommer. Vestas mener, at pensionskassen har misforstået lovgivningen og at det ikke kan sagsøges for den påståede kursmanipulation, fordi selskabet aldrig er gået offensivt efter at få amerikanske investorer.

Det nye tiltag fra Vestas kommer efter at parterne i mere end et år forgæves har forsøgt at løse striden gennem et forlig. Aktieanalytiker fra Carnegie Claus Almer tror stadig, at sagen kan ende med et forlig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip