Vestergaard har selvtilliden intakt trods slem stime

Det hele er vendt lidt på hovedet i tilfældet Jannik Vestergaard.

Den 23-årige stopper blev ikke udtaget til landskampene mod Albanien og Armenien i sidste måned, selv om han var forsvarschef på et succesrigt Werder Bremen-hold, der var kommet godt fra start i Bundesligaen.

Til gengæld er han med nu, hvor landsholdet forbereder sig til den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Portugal. Men hverdagen hjemme i den nordtyske klub er langt fra lige så rosenrød længere.

Fire nederlag i træk har Werder Bremen indkasseret med den tårnhøje dansker i centerforsvaret. Men selv om den fæle stime nager Vestergaard, forsikrer han, at hans egen form er helt i orden.

- Hvis jeg kigger isoleret på mine egne præstationer, er jeg stadig fuld af selvtillid. Jeg mener, jeg har udfyldt min rolle i de kampe, selv om resultaterne ikke har været tilfredsstillende, siger Jannik Vestergaard.

I den forgangne weekend blev det 0-1 mod Hannover 96 - i Vestergaards øjne et af flere unødvendige nederlag.

- Det er en dum periode, vi er havnet i. Vi har været uheldige at tabe nogle kampe, vi ikke burde tabe. I tre af de fire kampe skulle vi have fået mere ud af det. Kun mod Leverkusen, hvor vi tabte 0-3, var modstanderen klart bedre, siger han.

- Jeg kan jo ikke være ligeglad med, at vi har tabt fire gange i træk. Det betyder da noget. Men meget af det skyldes altså personlige fejl og uheld, og ikke at vi blev udspillet af bedre modstandere, siger Jannik Vestergaard.

Werder Bremen-spilleren er noteret for tre A-landskampe for Danmark.

/ritzau/

Dagens Gossip