Vestergaard og Werder Bremen tog point i tysk bundgyser

06/12/2015

Jannick Vestergaards klub, Werder Bremen, er fortsat en del af bundkampen i den tyske Bundesliga, men søndag kravlede holdet over nedrykningsstregen efter uafgjort 1-1 ude mod Stuttgart.

I lang tid lignede det ellers ikke en kamp, som Werder Bremen ville få point ud af.

Allerede fra starten af kampen kom Jannick Vestergaard og det øvrige Werder Bremen-forsvar gevaldigt på hælene.

Stuttgart-spillerne virkede meget oplagte og moste på med det ene angreb efter det andet ned mod en rystende usikker Bremen-defensiv.

Flere gange var det også tæt på at kaste scoringer af sig til hjemmeholdet, men Werder Bremen slap med skrækken i første omgang.

I stedet faldt Stuttgart-scoringen, der længe havde syntes nærmest uundgåelig, da gæsterne havde fået arbejdet sig bedre ind i kampen og redet den værste storm af.

Midtbanespilleren Lukas Rupp hamrede en nedfaldsbold efter et højt indlæg ind bag en chanceløs Felix Wiedwald i Werder Bremen-målet.

Siden fortsatte Stuttgart overtaget, uden at det for alvor kastede store tilbud af sig.

Efter pausen kom Werder Bremen bedre med, og forsvaret - anført af Jannick Vestergaard - virkede til at få bedre styr på Stuttgart-offensiven, som ikke længere virkede helt så farlig.

Det var Werder Bremen imidlertid heller ikke rigtigt selv, men i det 71. minut lykkedes det alligevel at få den vitale scoring, da Anthony Ujah fangede en tilfældig nedfaldsbold i feltet og satte udligningen ind.

Resten af kampen blev en noget rodet affære, og begge hold virkede mere bange for at tabe end indstillede på at gå fuldt ud efter sejren.

Med det ene point kravler Werder Bremen over nedrykningsstregen i Bundesligaen med 14 point for 15 kampe. Stuttgart rykker fra sidste- til næstsidstepladsen med 11 point for 15 kampe.