Vestergaard og Werder henter vigtig sejr i bundstriden

16/04/2016

Werder Bremen hentede lørdag en meget vigtig sejr i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra Bundesligaen i fodbold.

Danske Jannik Vestergaard var med i hele kampen, da klubben på hjemmebane vandt 3-2 over Wolfsburg.

Veteranen Claudio Pizarro bragte efter 32 minutter Werder Bremen i spidsen, da han scorede på et straffespark.

Det blev begået af Wolfsburgs Vieirinha, der fældede Zlatko Junuzovic i straffesparksfeltet.

Wolfsburg fik dog udlignet til 1-1 fem minutter senere. Efter et hjørnespark headede Bas Dost bolden videre til Josuha Guilavogui, der headede udligningen i mål.

Stillingen holdt frem til 20 minutter inde i anden halvleg. Så blev hjemmeholdets Fin Bartels spillet fri, og han scorede til 2-1.

Sambou Yatabare scorede til 3-1 syv minutter før tid, inden Wolfsburgs Bas Dost fik pyntet lidt på slutcifrene.

Werder Bremen har efter sejren 31 point for 30 kampe.

Klubben ligger i øjeblikket på tredjesidstepladsen, der efter sæsonens 34 runder udløser playoffkampe mod nummer tre i den næstbedste række om at spille med i Bundesligaen i næste sæson.

Til gengæld begynder det at se problematisk ud for Eintracht Frankfurt, der fortsat ligger næstsidst og dermed til direkte nedrykning.

Klubben, der har den tidligere Brøndby-spiller Lucas Hradecky som målmand, tabte 0-3 ude til Bayer Leverkusen.

Frankfurt har 27 point, mens Hannover 96 er sidst med 21 point.

Leverkusen indtager tredjepladsen med 51 point, mens Hertha Berlin er nummer fire med 49 point efter lørdagens 1-2-nederlag ude til Hoffenheim.