Vestjysk landsby demonstrerer for afvist homo-par

Det er ejeren af Sig Hotel, Karl Kristian Nielsen, der har sat Sig på landkortet, efter det kom frem, at han afviste et homoseksuelt par, som gerne ville forpagte hotellet.

Han har sagt, at Keld Christensen og Dinghao Wang blev afvist, fordi de ikke var kvalificerede. Men samtidig sagde han også, at beboerne i Sig ikke var klar til et homoseksuelt par. Men det vil beboerne ikke have siddende på sig.

Sigs Facebook-side skriver Anne Juulsgaard, at man er ved at arrangere en happening foran hotellet på søndag kl. 10.30.

Læs også: Godsejer vil ikke have bøsser som forpagter af hotel i Vestjylland

- Sammen kan vi mane denne nyopståede myte til jorden og vende situationen til noget positivt. Vi vil nemlig vise omverdenen, at vi i Sig står sammen og ikke har nogle fordomme, skriver hun.

Hun opfordrer folk til at lave bannere og lignende, hvor der blandt andet kan stå 'Vi er modne'. Hun pointerer samtidig, at det er en demonstration for rummelighed og tolerance, men ikke i mod Karl Kristian Nielsen.

Læs også: Prison Break-hug springer ud i protest mod russisk homo-lov

Halvdelen af det afviste forpagter-par, Keld Christensen, mener heller ikke, at der hold i påstanden om, at Sig ikke skulle kunne rumme et homoseksuelt par.

-  Det er første gang i mit liv, jeg er stødt på nogen, der havde noget imod min homoseksualitet. Jeg har haft en kæreste i Tim ved Ringkøbing, som er en lille bondeflække, og de kunne godt acceptere, vi var homoseksuelle. Der er selvfølgelig forskel fra område til område, men jeg føler, det er en dårlig undskyldning, siger Keld Christensen til jv.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip