Veteran vandt i Vueltaen

41 år er tilsyneladende ingen alder i cykelsport. I hvert viste Chris Horner på mandagens 3. etape af Vuelta a Espana, at veteraner sagtens kan sætte de unge ryttere på plads selv i de største cykelløb.

Horner, som kører for det luxembourgske/amerikanske hold Team Radioshack, lavede et snedigt angreb på den sidste lille - men skrappe - stigning mod målstregen i Mirador de Lobeira. Han nød godt af, at de store favoritter sad og lurede på hinanden, og derfor fik han hul til Valverde, Rodriguez, Nibali og de andre forhåndsfavoritter.

Horner nåede lige akkurat til målstregen før Valverde og Rodiguez, som kom ind tre sekunder efter.

Sejren til Horner gav ligeledes den røde førertrøje, som sad på Vincenzo Nibali på dagens etape.

Team Saxo-Tinkoffs klassementsfolk kom fornuftigt ind. Nicholas Roche blev nummer 9, Rafal Majka blev nummer 12, og Roman Kreuziger blev nummer 22.

Etapen var præget af kaos og panik på den sidste del af etapen på grund af styrt og en drilsk vind. Belkins Bauke Mollema, som går efter en god placering i klassementet, blev fanget af et styrt og måtte længe kæmpe for at komme frem til den forreste gruppe, hvor Movistar sad og førte.

I det samlede klassement fører Chris Horner med seks sekunder ned til Vincenzo Nibali på andenpladsen. Team Saxo-Tinkoff ligger flot med Nicholas Roche, Roman Kreuziger og Rafal Majka i top 10.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip