Vettel er afslappet trods testproblemer

Red Bull-teamet, der har de seneste fire års verdensmester Sebastian Vettel i deres stald, og som desuden har vundet konstruktørernes VM-titler i samme periode, har haft store testproblemer de seneste måneder.

Alligevel tager den regerende verdensmester situationen afslappet i ugen op til sæsonens første grand prix i Melbourne. Det fortæller tyskeren i et interview med avisen Welt am Sonntag.

- Det er kun på ydersiden, at den bil, vi bruger i Melbourne, vil være identisk med den vi testede i løbet af vinteren, siger Vettel, som dog gerne erkender, at tiden er knap efter adskillige problemer i testkørslerne i Jerez i Spanien og senest i Bahrain.

- Tegneserier er nok det eneste sted, hvor sådan en proces kan gå hurtigt nok. Men det er først i Melbourne, at vi får svar på, hvor langt vi i virkeligheden er fra konkurrenterne, siger han.

Næste søndags grand prix i Melbourne bliver Kevin Magnussens debut i Formel 1. Hans testkørsler i McLaren tyder på, at han kan komme til at spille en rolle i topstriden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip