Vettel gentager ulovlig fejring efter gigantbøde

Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel fik for en uge siden en bøde på 190.000 kroner for at spinne sin bil rundt efter sin sejr i New Delhi.

Søndag gentog Red Bull-stjernen sin ulovlige fejring i Abu Dhabi, da tyskeren tog sin syvende grand prix-sejr i træk. Vettel regner dog ikke med, at hans arbejdsgiver skal til lommerne igen.

- Jeg kørte bilen tilbage. Jeg holdt mig til reglementet - jeg håber, at jeg kan give dem en lille benzinprøve, fordi jeg brændte noget ekstra benzin af, siger Sebastian Vettel.

- Jeg talte med de løbsansvarlige i Indien. Jeg var bare så glad, og det var skønt med så mange mennesker, som - jeg tror - var glade for det, siger tyskeren med henvisning til sit hjulspin.

Hvis Formel 1 beslutter sig for at uddele en bøde til Vettel efter søndagens grand prix, så kan det blive en dyr weekend for Red Bull. Holdkammeraten Mark Webber lavede ligesom Vettel en såkaldt "doughnut", hvor bilen drejer rundt om sig selv.

- Problemet for os er, at Mark også er begyndt at gøre det, siger Red Bull-boss Chris Horner.

- Det kostede os 25.000 euro (190.000 kroner) i sidste uge i "doughnuts", og vi har spist en del af dem i den her uge.

- Forhåbentligt er de løbsansvarlige søde ved os, for kørerne kom tilbage med bilerne, siger Horner, der ikke ser noget problem i de mange "doughnuts".

- Tilskuerne kan godt lide at se noget fejring.

- Gearkassen eller motoren har ikke godt af det, men det er godt for kørerne at komme ud med noget energi, og der er kun to løb tilbage af sæsonen, siger Horner.

/ritzau/

Dagens Gossip