Vettel kører sig i front ved VM

Sebastian Vettel har kørt sig i stilling til at forsvare sin VM-titel, efter at tyskeren søndag morgen i sin Red Bull-racer vandt det koreanske Formel 1 grandprix foran holdkammeraten Mark Webber.

Australske Webber var startet i pole position, men blev hurtigt overhalet af den dobbelte tyske verdensmester, der i efteråret har vist sig i forrygende form og har scoret 75 maksimumpoint med sejre i de seneste tre løb.

Det er første gang i år, at de to Red Bull-kørere indtager de to øverste pladser på podiet.

- Det var fremragende, Seb. Fantastisk kørsel, lyder det ifølge nyhedsbureauet dpa rosende fra Red Bulls holdleder Christian Horner efter løbet.

Med sejren i Yeongam har den 25-årige Vettel for alvor meldt sig tilbage i kampen om titlen. Han har med 215 af slagsen nu flest point i VM-kapløbet og har overhalet spanieren Fernando Alonso, som i sin Ferrari blev nummer tre i Sydkorea.

Efter at være kommet først over målstregen i fire Formel 1-løb i år fører Vettel med seks point ned til den tidligere verdensmester Alonso.

Der mangler at blive kørt fire grandprixer, og Vettel anses nu for at være favorit til at genvinde titlen i en sæson, der har været usædvanligt uforudsigelig.

En af tyskerens andre konkurrenter, McLarens Lewis Hamilton, endte på en skuffende 10. plads i det koreanske grand prix, hvor hans holdkammerat Jenson Button måtte udgå efter en kollision med japaneren Kamui Kobayashi.

Dagens Gossip