Vettel tror på sen VM-triumf: Muligt at gøre det umulige

Racerkøreren Sebastian Vettel (Ferrari) kan med en stærk afslutning på Formel 1-sæsonen måske endnu nå at slå britiske Lewis Hamilton (Mercedes) i kampen om VM-titlen.

Søndag halede tyskeren med en sejr i Singapore 25 point ind på Hamilton, der har et forspring på 49 point før sæsonens seks sidste grandprixer. Vettel har desuden otte point op til feltets anden Mercedes-kører, Nico Rosberg.

- Hvis vi har flere weekender som denne, så kan vi indhente Mercedes.

- Med massive angreb kan vi måske gøre det umulige muligt. Vi vil helt sikkert gå efter det, siger Vettel efter sin sejr.

Den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton udgik midtvejs i Singapore på grund af tekniske problemer.

I stedet var Red Bulls Daniel Ricciardo den største udfordrer til Vettel i søndagens grandprix. Holdkammeraten hos Ferrari, Kimi Räikkönen, blev nummer tre før Nico Rosberg.

- Det må være et af mine bedste løb. Det var meget intenst. Der var et stort pres bagfra, og Daniel kørte et godt løb.

- På den anden langside dikterede jeg farten, og derfra handlede det om at kontrollere forspringet, siger tyskeren.

Sejren i Singapore var Sebastian Vettels nummer 42 i Formel 1-karrieren, hvilket betyder, at han nu er historiens tredjemest vindende. Blot Michael Schumacher og Alain Prost med henholdsvis 91 og 51 sejre har gjort det bedre.

Red Bulls Daniel Ricciardo føler, at han var uheldig med to safety-cars, der blev sendt på banen - den ene efter et sammenstød mellem to biler, og den anden da en tilskuer pludselig gik rundt på banen.

- Hvis der ikke havde været safety-cars, så var det endt endnu tættere, da det skete på afgørende tidspunkter.

- Vi matchede Sebastian på farten, men vi må trods alt være godt tilfredse, siger Ricciardo.

/ritzau/

Dagens Gossip