Vi har alle brugt denne emoji - nu kræves den fjernet

De fleste har brugt pistolen i samtaler med vennerne. Måske har den peget på aben, der gemmer ansigtet i hænderne, for at illustrere at man lige har dummet sig groft. Ellers også er det det hurtigste og nemmeste at sende, når man vil fortælle, at man har en dundrende hovedpine efter lidt for mange shots i går.

Mange har utvivlsomt brugt den lille pistol i ganske fredelige situationer, men nu mener New Yorkers Against Gun Violence (NYAGV), at det uskyldige ikon er et symbol for noget meget værre. Derfor har de sparket kampagnen #DisarmTheiPhone igang.

Læs også: Opfinderen af emoticons hader emojis

De beder alle om, at man hashtagger og tweeter Apples administrerende direktør, Tim Cook, og beder ham fjerne pistolen fra det store udvalg af emojis. Om ikke andet så for den symbolske værdi, fortæller de.

- En iPhone er allestednærværende, og pistoler er på iPhone som en mulighed. Vi tænkte, at dette er en måde at få opmærksom omkring våbenbesiddelse, siger Leah Barrett fra NYAGV.

Læs også: Apple udvider med homoseksuelle Emojis: Nu kan du sende regnbue-familier til vennerne

Apple har tidligere taget et politisk standpunkt med deres emojis. Tidligere på året har de indført forskellige hudfarver samt homoseksuelle par og familiekonstellationer.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip